Kendim çektim emeğe saygı +rep
Haber
Teen idol Hilary Duff büyüyüp ağır takılmaya başladıkça çıtır kız imajını haylie'ye devredecek gibi..Söz konusu müzik olunca en az Hilary kadar başarılı olan Haylie,kardeşiyle beraber sözler yazıyor,stüdyo aşamasında büyük yardımda bulunuyor.Solo olarak şimdilik Disney fimlerinin parçalarını seslendirmekle yetinen Haylie ,şu sıralar hummalı bir albüm çalışması içinde..2008'de çıkması planlanan "Masquarede" isimli bu ilk albümünde Hilary'nin de parmağı olacağı kesin gibi.Pek çok şarkısını yazmasına yardım eden kardeşine destek olmaması zaten ona yakışmaz..
Tamamen kendi yazımımdır..
En son düzenleme: 10-09-2007 17:36:08 PM -NaZ-.
Welcome to the dangerzone Feel the poison in my veins Tell me are you strong enough To keep up with my life Welcome to the dangerzone What you see ain’t what you get Let us fly this aeroplane Tonight
♥♥
David Villa (*) Fernando Torres
♥ღ♥...♥ღ♥ Suskunluğum asaletimdendir .Her lafa verecek cevabım var. Ama bir söze bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye ! Zorluklar, basarinin degerini artiran süslerdir. ♥ღ♥...♥ღ♥
Arkadaşlar hepinize teşekkürler!Bende daha güzel görünsün diye resmi scan ettim buyrun
En son düzenleme: 10-09-2007 17:34:43 PM -NaZ-.