En son düzenleme: 24-12-2007 17:11:39 PM Efsun xD.
evet merve rock takılıosun galiba belli oluyor ama asıl rockçılar gösteriş yapmayanlardır bence.....mesela özenti olmayanlar....asıl özentilerde dış görünüşleriyle bişey yaratmaya çalışanlardır diğmi etrafta o kadar çok zenti varkı öldüresim gelio soruon ne müzik dinnion die hemen teo şebo hayko korn metalica piyasa olmuş gruplar bunlar bence kesinlikle gereksiz insanlar.... soruya cevap veriyim : ojede:siyah pembe mor turuncu yeşil mavi sarı siyh kırmıjı rujda:genellikle nivea kullanıyorum vişneli ve çilekli olandan farda: kullanmıyorum göz kaleminde:siyah mavi sarı yeşil mor kırmızıjı
En son düzenleme: 24-12-2007 16:35:08 PM SeLL_HiLL.
bn ojelerde çok cart renk kullanırım fosforlu yeşil,turuncu,siyah Ama yüz makyajında abartıyı sevmiorm..Şeftalili,çilekli dudak parlatıcısını tercih ediyorum.. bide sadece sivilcm çıkdıında pudra ve fondaten kullanırım Buarada baslıın ismini düzeltiyorum,ne biçim başlık ismi
J.A.M.H 4'ever !!
En son düzenleme: 24-12-2007 17:29:56 PM Efsun xD.
bn ojelerde çok cart renk kullanırım fosforlu yeşil,turuncu,siyah Ama yüz makyajında abartıyı sevmiorm..Şeftalili,çilekli dudak parlatıcısını tercih ediyorum.. bide sadece sivilcm çıkdıında pudra ve fondaten kullanırım Buarada baslıın ismini düzeltiyorum,ne bi,çim başlık ismi
ergenlik çaanda oluo tabi sivilce kullanmak şart ben 16 yaşında olduum için geçtim bilirim o dönemleri sen 7. sınıfamı gidion efsun
JoJo & HiL & Ash & MiL