youtubeye girip böle videoları tek tek seçmez heralde sitenin anasayfasına uygun görülürse koyulur ordan izlenme şansı var
evet o olabilir ama videonun çok izlenmesi lazım e buda bize düşüyor ben msnden yayarım
arkadaşlar kusura bakmayın ümidinizi kırmak gibi olmasın ama hilary nin o videoyu izlemesi imkansız 1. izlenmez 2. izlense bile binlerce slayt şov videosu var yani bi farklılık yok....video ve paylaşım için saolun
♥ღ♥...♥ღ♥ Suskunluğum asaletimdendir .Her lafa verecek cevabım var. Ama bir söze bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye ! Zorluklar, basarinin degerini artiran süslerdir. ♥ღ♥...♥ღ♥
bravo Erdi vallaha konuş yah bu site ile yola çıkılmas böyle kek gibi kalırız ortada...Çok biliosanız siz güsel bişiyler yapsaymışsınızz... Ayrıca Google'da ilk sıradayız... Yani ilk girilcek site bizimki ya düşünseniz Hilary'nin kendi sitesi bile bu kadr önemsenmemiş yaa Hilary bence izleyebilr ben çok umutluyum
rockprensesi sana aynen katılıyorum.. üye sayımızda zaten 3000 e yaklaştı nerdeyse.. dahada ilerleyecez.. saygılarımla...
Sophia,Jessica farketmes,sinoT-eFoT'u kimse hazmetmes ! =D (Justin-Chad dışında ! =D) Sine-Chad,eFsN-JustiN buLusma parT : 2 !!! =P
En son düzenleme: 22-09-2007 16:40:07 PM Efsun xD.