Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hilary Britney'e Rakip!!!
Yazar Mesaj
Fan-Hilary Dýþarýda
Üye
*
Kayýtlý Üye

Katýlma Tarihi: Mar 2008
Rep Puaný: 3
zopa Cvp: Hilary Britney'e Rakip!!!
tmm bnde hil böle durumlara düşse hili eleştirmeyide bilirim ama hil ztn aklı başında biri gidip birilerile yatıp hamile kalcak ewlencek biri deil bu yüzden hilim böle şeyler yaşamaz ama bn şunu %100 kabul ediyorum britney çok ii sanatçıydı ve bn onun hala şarkılarını dinliyorum ama kötü tökezledi şu anda o ve hilin rakip olması imkansız bnce çünkü biri dibe batarken biri yükseldi ve ben tvlerde britneyi görünce "yaşadıklarına ramen ii toparladı" diyorum.... wowk: Göz Kırp
05-02-2008 09:02 PM
Web Sayfasýný Ziyeret Edin Tüm Mesajlarýný Bul Alýntý Yaparak Cevapla
BuLL_ShiT Çevrimdýþý
Yeni Üye
*
Kayýtlý Üye

Katýlma Tarihi: Apr 2008
Rep Puaný: 0
RE: Hilary Britney'e Rakip!!!
Ne diyosun sen bae birileriyle yatıp hamile kalmaz derken ne alaka anlıyamadım brit kimseyle yatıp kalkmıyo sadece kewin denilen pislükten 2 çocuğu war o kdr bu arada brit dibe batmayo hergeçen gün dahada yükseliyo ayrıca sen hiLL in böle olmucanı nerden biliosun medyımmusun senSırıtSırıt twbe twbe yasıK yha hiiL 2-3 yıl sora unutulcak zaten boşu boşuna fun açmışssınız ayrıca brit le ilgili laflarına dikkat et olurmu çocumSırıt
05-03-2008 08:54 PM
Tüm Mesajlarýný Bul Alýntý Yaparak Cevapla
ivy_licca Çevrimdýþý
Yeni Üye
*
Kayýtlý Üye

Neyin kavgasını yapıyorsunuz, ha Britney ha Hilary, ne farkeder? İkiside dünyanın öbür ucunda. Birbirinize yazık. Sırf iki kadın için birbirinizi kırıyorsunuz. Laf dalaşına gerek yok. Sanki Britney ve Hill sizi çok takıyor.
05-03-2008 09:12 PM
hillkolık Çevrimdýþý
Üye
*
Kayýtlý Üye

Katýlma Tarihi: May 2008
bn bu haberi biliom ama yınede bızmle pylstğn içn
05-04-2008 04:07 AM
hillkolık Çevrimdýþý
Üye
*
Kayýtlý Üye

ya hilary onu kafaya takmaz bıleSırıt...
05-04-2008 04:08 AM
Fan-Hilary Dýþarýda
Üye
*
Kayýtlý Üye

Katýlma Tarihi: Mar 2008
Rep Puaný: 3
Cvp: RE: Hilary Britney'e Rakip!!!
BuLL_ShiT Yazýlan: Ne diyosun sen bae birileriyle yatıp hamile kalmaz derken ne alaka anlıyamadım brit kimseyle yatıp kalkmıyo sadece kewin denilen pislükten 2 çocuğu war o kdr bu arada brit dibe batmayo hergeçen gün dahada yükseliyo ayrıca sen hiLL in böle olmucanı nerden biliosun medyımmusun senSırıtSırıt twbe twbe yasıK yha hiiL 2-3 yıl sora unutulcak zaten boşu boşuna fun açmışssınız ayrıca brit le ilgili laflarına dikkat et olurmu çocumSırıt

1) Hil'in ne kadar aklı başında biri olduğunu sağır sultan duydu cnm sen nesin anlmadım..!! Duyuru

2) Hil'i sewmiyosan burda işin ne..!!?? Univ fighting29

3) "Britney firikik ve etek altı görüntüsüyle ortalığı dağıttı" Google 'la Britney Spears yazınca 6. sırada bu çıkıyor cnm sen Hil'le ilgili böle bi hbr bul bakalım...

4) Bu Fan spr bi fan peki siz Britney sewenler hani sizin türkiye fanınızzz...!!?? bn gremiom..??!! Kop
05-04-2008 05:48 AM
tati Çevrimdýþý
Yeni Üye
*
Kayýtlý Üye

Ya yatıp kalkmıs diosundaa bi justinle beraber oldu bide Kewinla ??? baska ne war..Ben tabikide hillde o durumlara dşsün demiorum siz direk britney azcık düştü die düşene tekme vur hesabı yargılıonuz.Yni Hillnin basına gelmiyeceği ne malum.Bunu demek istyiorum.Neyse ya Saan göre hill bana göre brit.Göz Kırp
05-04-2008 07:38 PM
Hil_Şule_Dan Çevrimdýþý
Tecrübeli Üye
*
Kayýtlý Üye

Katýlma Tarihi: Sep 2007
Rep Puaný: 8
Cvp: RE: Hilary Britney'e Rakip!!!
[/size]
BuLL_ShiT Yazýlan:[color=#000] ARK.LAR SİZ SALAKMISINIZ YHA BU HABERİ UYDURAN SALAK MERAK ETMEYİN GERÇEKTEN BÖLE Bİ HABERDE YOK YABANCI BASINDAASLINA BAKARSINIZ HİLARY İ SEWERDİM AMA BİRİCİK POP TANRIÇAMIZ BRİTNEY LE ADININ KARIŞMASINI İSDEMİORUM SİZDE ŞUNU AKLINISA SOKUN BRİTNEY DÜNYAYI DEİŞTİRDİ YENİ Bİ ÇIĞIR AŞTI BUNU BİLİOSUNUZ WE AYNI ŞEYLERİ BRİTNEY DAHA 17 KEN HİLARY E SÖLEDİNİS ŞELERİ ONA SÖLÜODUNUS UNUTMAYIN AYRICA ŞUNLARA Bİ BAKINN ;

1. BRİTNEY HİT ME BABY ONE MORE TİME DERKEN HİLARY TV DEN ONU İSLEYİP ONUN GİBİ DANS EDİP ŞARKI SÖLEMEYE ÇALIŞIODUSırıt

2. BRİTNEYE ARDA ARDA 4 ALBÜMÜDE LİSTELERDE 1 NUMARA OLMUŞ BİRİSİ ARTI DÜNYADA 120 MİLYONDAN FASLA KOPYA WE 80 MİLYONDA ORGİNAL ALBÜM SATMIŞ BİRİDİR

3.BRİTNEY İN ŞARKILARI DAHA ANLAMLI WE SÜRÜKLEYİCİ AMA HİLARY NİN KİLER KULAK GICIRTISI..Sırıt

4.HİLARY OYUNCULUKTAN GELEM Bİ SONRADAN GÖRMESırıt

5. BRİTNEY GİBİ ŞAH ŞAHLI Bİ GEÇMİŞİ YOK UNUTMAYIN JUSTİNLE AŞK YAŞADI POPN KRAİÇESİ MADDONNAY LA MTW DE MADONNA TARAFINDAN ÖPÜLDÜ WE POPUN KRALI MİCHELL JACKSON LA SAYISIZ DÜET YABTI + BRİTNEY KARŞISINA ÇIKAN HERKESİ DEWİRMEYİ BAŞARDI..

6. HİLARY DÜNKÜ BRİTNEY ÖZENTİSİ SÜMÜKLÜ KIZSırıtSırıt

7. İSDERSENİZ SİZDER ÖZÜNÜZE DÖNÜN....WE EX BRİTNEY TAKLİDİ YABMAKTAN WASGEÇİNNNSırıt

lol ahahahahSırıt
[/color]

Ağzını topla SALAK, spastikmisin sen yaaa.Sessin sümüklü.Hil'ime sümüklü diyenin, onu kötüleyenin varya ***.Neyse benim sölediğimi anladınz siz.Britney Hil'in TIRNAĞININ İÇİNDEKİ HÜCRE bile olamaz.İşi abartmayın.Kimin daa çok SEVİLDİĞİ ortada.Ayrıca Fan-Hilary arkadaşıma katılıorum.Siz, Hilaryclub'ı kötülerken, hani sizin britinzin fan'ı.KAPAYIN ÇENENİZİ Bİ DAHA DA AÇMAYIN.HİLARY'İ KÖTÜLEYENLERE,ONU SEVMEYENLERE BU SİTEDE YER YOK KARDEŞİM.YALLAH YAA.
05-04-2008 07:51 PM
BuLL_ShiT Çevrimdýþý
Yeni Üye
*
Kayýtlý Üye

Lan salak bi kere seni uyardım doru konuşun diye 2. uyarmam a.qSırıt bu arada sen fun sitesi dicene biras dış dünyayla ilgilen britney in fun sitesi türkiyedi en büüüK fun sitesi dir .hemde sayısız tane warr gerySırıt 1. http://www.sadecebritney.com 2. http://www.britneyboards.org o kdr çok warki daha hangisini yasiimSırıt bunlar şuna en büyükleri bide http://www.houseofbritney.net war bunların hebsi türkiye fun cluPları ayrıca şu haberede bakarsan sewinirim

http://www.gecce.org/forum/showthread.php?t=124425

ama mor olmak isdemiosan bakmaSırıt +dikkat et hilary die bişi geçmiyo bile haberdeSırıtSırıt
(Bu Mesaj 05-04-2008 08:52 PM deðiþtirilmiþtir. Deðiþtiren : BuLL_ShiT.)
05-04-2008 08:51 PM
BuLL_ShiT Çevrimdýþý
Yeni Üye
*
Kayýtlý Üye

hİLL_şule_dan deneilen engelli akıl hasdası ark. al sana 3 tane fun sitesi bu arad normal forum larda kurulan brit fun sitelerini saymıyorum biLe eheheh bide HiLL i sewcek kadar daha düşmedin yaniSırıt ben sadece brit i sawunmak için burdaım we hiiçde sıkılmıcam senin o konuşmaya çalışan ağzınla işe yaramıyan o burnun yerini deiştirmekten her zmn büüK bi zewk alıcam cnmSırıtSırıt hem bu arada snn burda ne işin war sen git kum hawuzunda kale fln yada ewcilik oyna ayrıca senin bu siteye üye olman içinde yaşın tutmuyo (beyin yaşı yane 0-6 olduğu için sölüorumSırıt
05-05-2008 08:14 PM
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla: