Çok Cesur; Hilary Duff
Hilary Duff, son zamanlarda, güvenli alanını terk etti ve kişisel anılarını yazmaya, zorlu roller canlandırmaya ve kendisinin tam zıttı bir erkekle beraber olmaya başladı. Hikayesini merak ediyor musunuz? Hilary Duff, New York'taki bir fotoğraf stüdyosuna Cosmo'nun kapağı için yapılan çekime geliyor ve setteki herkese sarılıp öpüyor. Ardından köpüksüz bir latte istiyor. Böyle bakınca, onun günlerdir uykusuz kaldığını anlamamız imkansız. "Köpüksüz bir latte istiyorum, içine ekstra espresso ekleyin lütfen!" diyor gülümseyerek . Bazı ünlüler sabahlara kadar gezdikleri için enerji depolamaya ihtiyaç duyuyor olabilirler ama Duff'ın tek arzusu yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek. Onun programında, yeni albümü için çalışmak, iki değişik filmde rol almak, evsiz çocuklara yardım edebilmek için para toplamak ve dünya turnesine çıkmak gibi maddeler yer alıyor. "Bu yıl benim için temizlenme yılı oldu" diyor aslen Teksaslı olan ünlü yıldız ve ekliyor: "Kendimle ilgili çok şey keşfettim ve kendimi daha özgür hissediyorum. Galiba büyüdüm." Burada sadece duygusal olgunluktan bahsetmiyoruz. 20 yaşındaki Duff, bal rengi saçları, muhteşem vücudu ve kendine güveniyle, tam bir Hollywood yıldızı gibi görünüyor. Dar, beyaz jean pantolonu, 10 pontluk topuklu ayakkabıları ve omuzlarını açıkta bırakan siyah bluzu ile, 2004 yılında A Cinderella Story (Bir Sinderella Hikayesi) ve kısa zaman önce Cheaper By The Dozen (Sürüsüne Bereket) adlı filmlerde rol alan genç kız olduğuna inanmak zor. Güzelliği bir yana, çok profesyonel ve karmaşık seçimler yapıyor. Siyasi içerikli War, Inc. (Savaş) adlı filmin çekimlerini John Cusack ile tamamladıktan sonra, şimdi de, deneyimli aktris Ellen Burstyn ile, intiharı konu alan, Greta adlı filmin çekimlerine devam ediyor. Üstelik, Dignity adlı albümünü, annesi ve babasının boşanması üzerine yazdığı iki yeni şarkıyla bu yıl tekrar çıkarıyor. Şarkı yazdığı zaman kendisini rahatsız eden duygularını dışa vurarak, onlardan kurtulduğunu söylüyor: "Beni tedavi ediyor ama bir yandan da kendimi açmak zorunda kaldığım için, stres yaratıyor. Bir ara hiçbir şey hissetmez oldum. Hiçbir şey beni üzemiyor ya da sevindiremiyordu. Ama bundan dört ay önce bir gün, 'Tamam artık, kendime geldim' dedim." Devamı Cosmo'da
En son düzenleme: 03-05-2008 18:41:14 PM özlem.
En son düzenleme: 30-04-2008 23:14:11 PM hilary_merwishh.