Hilary Duff Türkiye Fanı'na Hoşgeldiniz.

Eğer bu sizin ilk ziyaretiniz ise Yardım Dökümanları bölümünü kontrol ettiğinizden emin olun. Mesaj yazmadan önce KAYIT olmanız gerekmektedir. Kayıt linkine tıklayıp işlemi başlatabilirsiniz.

Kapat

Hızlı Giriş
Kullanıcı Adı: Şifre:

Hilary Duff | İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı / HilaryClub | Hilary Duff Genel / Hilary Duff / Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
Normal Mod | Çizgisel Mod
Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden
Yazar Mesaj
Şeker_Hilary
Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 8077
Yer: İstanbul
Grup: Kayıtlı Üye
Durum Çevrimdışı

Ruh Hali:
Melek
4

Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden

1.Henüz çok genç olmasına rağmen 40 seneliklere taş çıkartıyor.Kendine ait giyim markasını,oyunculuğu ve şarkıcılığı başarıyla
idare ediyor.Elinden hiçbir iş kurtulmuyor.

2.Kazandığı paraları yaşıtları gibi partilerde har vurup harman savurmaktansa hayır işlerine yatırmayı tercih ediyor.Hayvan sevgisi bir yana,evsizler kendi elleriyle yemek verecek kdar iyi kalpli...!!!

3.O parlayıp bir sönecek pop kızlarından olmadığını kanıtladı.Albümleri dünya çapında 20 milyona yakın sattı.

4.Hilary iyi bir aile kızı.Ablası Haylie ile annesi onun hayatındaki en önemli insanlar.

5.Güzel yıldız 7 buçuk aylıkken prematüre bir bebek olrak dünyaya gelmiş ve tıbbi yöntemlerle hayatta tutulmuş.Bu bile onun ne kadar savaşçı bir kişiliğe sahip olduğunun kanıtı.

6.O sadece bir yorumcu değil aynı zamanda bir besteci.Dignity adlı albümünde bir şarkı dışında  hepsinin söz ve müziği ona ait.

7.Yaşıtı ve eski arkadaşı Lindsay Lohan gibi gece hayatından harap olmuş bir kız değil o.Eğlencenin dozunu kaçırmıyor,dolayısıyle ayda bir kendini alkol tedavisi için klinikte bulmuyor.

8.Cici kızlık ona çok yakışıyor:En sevdiği renk pembe,en değerli eşyaları barbie'leri ve Hello Kitty'li aksesuarları.Tatlı işte =)

9.Adı hiç bir zaman skandallara karışmıyor.Özel hayatını kendine saklamayı biliyor.

10.Tabi ki en büyük sebeplerden birisi de süper model kadar güzel olması.Gözlerimizi ondan alamıyoruz....!!!

Alıntıdır......

♥___Such A Princess___♥
06-04-2008 15:40:49 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
happy_hilary (06-04-2008 16:28:44 PM), HDmAnİaC (29-04-2008 14:39:50 PM), besleney-sine (02-07-2008 23:53:24 PM), MeRve_Hill (03-07-2008 00:34:36 AM)
AnGéLin
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 104
Yer:
Durum Çevrimiçi

Ruh Hali:
Sinsi
45

RE: Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden

Aslında benim 10 nedenimdeki maddeler ilk dokuz sıradaki maddelerle hemen hemen aynı ama, bence burda Hilary'nin içinde & dışında barındırdığı o güzellikler anlatılmış.Çünkü ben Hilary'i albümü 20 milyon satmasada veya bu kadar güzel olmasada aynı derecede severdim..[Ama tabi kızın içindeki güzellikler o kadar fazlaki dışına taşmaması imkansız Sırıt]Onun yaşına rağmen kocaman bir kalbi var ve içine herkesi sığdırabiliyor.İşte en önemliside bu :]

06-04-2008 16:03:13 PM
besleney-sine (02-07-2008 23:53:22 PM), MeRve_Hill (03-07-2008 00:34:40 AM)
HiLaRy_DrEaM
Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 5670
Yer: EsKişeHir...
Durum Çevrimdışı

Ruh Hali:
Melek
97

Cvp: RE: Hilary'yi Sevmek İçin 10 Neden

AnGéLin Yazan:
Aslında benim 10 nedenimdeki maddeler ilk dokuz sıradaki maddelerle hemen hemen aynı ama, bence burda Hilary'nin içinde & dışında barındırdığı o güzellikler anlatılmış.Çünkü ben Hilary'i albümü 20 milyon satmasada veya bu kadar güzel olmasada aynı derecede severdim..[Ama tabi kızın içindeki güzellikler o kadar fazlaki dışına taşmaması imkansız Sırıt]Onun yaşına rağmen kocaman bir kalbi var ve içine herkesi sığdırabiliyor.İşte en önemliside bu :]

AyNeN...Sırıt

06-04-2008 16:15:01 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AnGéLin
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Yer:
Durum Çevrimiçi

Ruh Hali:
Sinsi
45

Üşengeç Sırıt

06-04-2008 16:18:39 PM
HiLaRy_DrEaM
Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 5670
Yer: EsKişeHir...
Durum Çevrimdışı

Ruh Hali:
Melek
97

Napım Bide 2 saat onLa uğRaşıımSırıtAynı Bnm düŞüncLrimi diLe gtrmişsinSırıtSırıtSırıt

06-04-2008 16:21:59 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AnGéLin
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Yer:
Durum Çevrimiçi

Ruh Hali:
Sinsi
45

Ahh!! Ruh ikizim Kop Neyse konu dağılmasın..

06-04-2008 16:24:31 PM
Hil_al
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 2658
Yer: İzmir
Durum Çevrimdışı

Ruh Hali:
Neseli
389

AnGéLin Yazan:

sana katılıorum cnm aynen ayy yasmk zor geldi wallaKop

(=İmZaM iÇiN dEfNe'E çOk TşK eDeRiM=)
06-04-2008 17:24:07 PM
Şeker_Hilary
Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 8077
Yer: İstanbul
Durum Çevrimdışı

Ruh Hali:
Melek
4

Sırıt2 bence o süper biri...................

♥___Such A Princess___♥
08-04-2008 19:00:23 PM
HiLaRy_DiLn
Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 8703
Yer:
Durum Çevrimdışı

Ruh Hali:
1

HiLaRy_DrEaM Yazan:

AnGéLin Yazan:

AyNeN...Sırıt

Yazmak zoR aMa böLe beNm düŞüncem De.. Kop

Canım Hilary'm seni çoook seviyorum, bi-tanemm!

10-04-2008 19:10:45 PM
HDmAnİaC
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Üye No: 4221
Yer: ||İstanbul||
Durum Uzakta

Ruh Hali:
Sicak
901

Hilaryi sevmek için 10 nedenden çok fazlası war.Muhteşem bi kşilik ve olanüstü bir güzelliğe sahip.Bu kadar kişi onu ablası gibi görebilioyrsa eğer ya biz sorunluyuz arkadaşlar yada bu HiL*imin muhteşemliği.O bana mükemmel olunabileceğii kanıtladı.Kişiliğiyle..Güzelliğiyle.. Hem para kazanıyor hemde gerekli yere harcıyor. Hem oyuncu hem şarkıcı. Hem Markasaı war hemde Parfümü..Bu kadar şeyi bir insanda kolay bulamazsınız. Onun gibisi dünyaya Bir kere gelir.Gelmiş. İyiki gelmiş =)

Somethink for you!

29-04-2008 14:52:21 PM
Sayfa (3): « İlk [1] 2 3 Sonraki > En Son »
« Daha Eski | Daha Yeni »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

eXTReMe Tracker
Güzeller
Hilary Duff Hilary Duff Hilary Hilary Duff 0 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Tüm Forum Tüm KOnuLar Son 300 üye İnşaatNBA NBA tatlisozluk.com OgrenciMilleti SpiceFuse sXe Injected 4.5 ,4.6 İyi Blog Sağlıklı Yaşam Recep ivedik 2 bedava, bedava bitefight, bedava gic, bedava premium, cash, goalunited premium, premiyum, silkroad goalunited hileleri, goalunited.com, goalunitedorg, gu hileleri, hile, hilesi, para sxe injected ,sxe injected indir,sxe injected 5.7,sxe 5.8,download,xse Sxe injected 4.8 4.9 5.0 ,bedava,indir,download,ücretsiz,msn,avatar,imza,fan,maç özetleri,diziler gelidonya otel