Hilary Duff Türkiye Fanı'na Hoşgeldiniz.
Eğer bu sizin ilk ziyaretiniz ise
Yardım Dökümanları
bölümünü kontrol ettiğinizden emin olun. Mesaj yazmadan önce
olmanız gerekmektedir. Kayıt linkine tıklayıp işlemi başlatabilirsiniz.
Kapat
Hızlı Giriş
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Hilary Duff | İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı
/
HilaryClub | Müzik
/
Müzik genel, Tartışma Bölümü
/
Moğollar
Normal Mod
|
Çizgisel Mod
Moğollar
Yazar
Üye
Üye No:
8345
Yer:
..İsT..
Grup:
Kayıtlı Üye
Durum
Ruh Hali:
0
Moğollar
Grup Elemanları
Cahit Berkay
1946'da Isparta'da doğan Cahit Berkay, müzik hayatına, 1962 yılında Siyah inciler adlı grupta başlar. 1964'te Selçuk Alagöz ün grubunda profesyonel müzik hayatına adım atmış olur. 1967 yılının sonunda katıldığı Moğollar'ın zamanla beyni oldu. Berkay; grupta akustik, elektro gitar, yaylı tambur, ıklığ, bağlama çalıyordu.
Moğollar dışında bireysel çalışmalar yürüterek birçok film müziğine de imza atan Cahit Berkay, 1978'de "Fıratın cinleri", 1982'de "Kırık bir aşk hikayesi", 1991'de "Gizli yüz" filim müzikleri ile Altın Portakal ödülünü aldı. 200'den fazla uzun metrajlı filim müziği ve birçok dizi müziğinin altında Cahit Berkay'ın imzası bulunmaktadır. 1997'de Cahit Berkay filim müzikleri albümleri serisinin birincisini yaptı. Film müzikleri volüm 2 , 1998'de, volüm 3 ise 2001'de çıktı.
Taner Öngür
1949'da İstanbul'da doğdu. Müzik hayatına 16 yaşında Volkanlar isimli grupla Kontrabas çalarak başladı. Daha sonra sırasıyla, Meteorlar, Okan Dinçer Kontrastlar ve Erkin Koray dörtlüsü ile çalıştı. 1969 yılında Moğollar'a katılan Öngür, grup'ta Bass gitar çalıyordu 1974 yılında Moğollar'dan ayrılarak Tank isimli bir grup kurdu. Fakat bu grup fazla uzun ömürlü olamadı. Daha sonra Ersen ve Dadaşlar ile Cem Karaca Dervişan grubuyla çalışan Taner Öngür, 1980 yılında Almanya'ya gitti. Frankfurt'ta Figo Andaç ile Baba isimli bir proje üzerinde 10 sene elektronik, psycodelic deneyler yaptılar. 1991 yılında Türkiye'ye dönen Taner Öngür 1993'te Alarm isimli bir solo albüm yaptı. 2005 yılında ise yeni solo albümü için kaytlara başladı.
Rock müziğinin türkiye'deki isyanı olan Barışarock'ın hayata geçirilmesinde bireysel anlamda büyük katkıları oldu ve her yılda olmaya devam etmektedir.
Engin Yörükoğlu
Moğollar'ın dedesi olarak tanımlanan [Engin Yörükoğlu], 1945'te İstanbul'da doğdu. Müziğe 1963 yılında Gölcük'te başladı. Daha sonra Selçuk Alagöz'ün grubuna girdi. 1969 yılında Moğollar'a katılana kadar burada çalıştı. Moğollar'la gittiği Paris'te gruptan ayrıldı. Daha sonraki yıllarda Cahit Berkay ile Paris'te çeşitli çalışmalar yaptı. Ayrıca Jazz müziğine yöneldi. Çeşitli triolar ve Quartetler kurdu. 1991'de Türkiye'ye dönen Yörükoğlu, halen İstanbul/Beyoğlunda Jazz Stop isimli bir Jazz ve Rock kulübü ve Bodrum Kızılağaç köyünde de bir restaurant işletmektedir.
Moğollar hayranları tarafından çok sevilen dede Engin Yörükoğlu'nın ünlü çinçan solosu ise her konserde vazgeçilmez davul solosu olarak konserlerine gidenlere sunulmaktadır. Engin Yörükoğlu 2007 yılında akciğer kanserine yakalandığı için kemoterapi görmektedir.
Serhat Ersöz
Moğollar grubunun en genç elemanı olan Serhat Ersöz gruba 1993 yılında katılmış ve grupta klavye çalmaktadır..
Emrah Karaca
Grubun solisti.2008'de gruba katıldı.Grubun eski elemanlarından Cem Karaca'nın oğludur.
04-05-2008 20:25:38 PM
hillkolık
Üye
Üye No:
9325
Yer:
Antalya-kemer
Grup:
Kayıtlı Üye
Durum
Ruh Hali:
1
RE: Moğollar
ok paylasımın içn saol
05-05-2008 12:30:00 PM
miley_hilary
Tecrübeli Üye
Üye No:
9169
Yer:
Grup:
Kayıtlı Üye
Durum
Ruh Hali:
21
ben emrah karacanın sesini çok beğeniyorum ya güzel sesi var saolll canım
:
)
avril lavigne rock!!
07-05-2008 16:24:25 PM
mavis-hilary
Mesajcı Üye
Üye No:
9192
Yer:
EsKi$eHiR
Grup:
Kayıtlı Üye
Durum
Ruh Hali:
907
valla bu adamların hiç birini tanımıodum
paylşım için saol
en büyük HiLaRy başka büyük yok !!
17-05-2008 11:04:38 AM
«
Daha Eski
|
Daha Yeni
»
Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol
|
Konuyu Favorilerine Ekle
Foruma Git:
Lütfen birini seçiniz:
--------------------
Özel Mesajlar
Kullanıcı Kontrol Paneli
Kimler Çevrimiçi
Arama
Forum Ana Sayfası
HilaryClub | Hilary Duff Genel
-- Hilary'den Haberler
---- Arşiv
-- Hilary Duff Resimleri
-- Hilary Duff Video
-- Hilary Duff Müzik
-- Hilary Duff
-- Wallpaper, İmzalar, Avatarlar
-- Hilary Duff Filmleri
---- The Lizzie McGuire Movie
---- Agent Cody Banks
---- Cheaper By The Dozen
---- A Cinderella Story
---- Raise Your Voice
---- The Perfect Man
---- Material Girls
HilaryClub | Genel
-- Sen Yenisin Galiba :)
-- Anketler
-- Komiklik :)
---- Videolar
-- Forum Oyunları
-- Kimim Ben?
HilaryClub | Müzik
-- Müzik genel, Tartışma Bölümü
-- Şarkı Sözleri
-- Klipler
-- Haberler & Etkinlikler
HilaryClub | GünceL
HilaryClub | HilaryClub.Org
-- Duyurular
-- HilaryClub Pano
-- Öneri, İstek ve Düşünceleriniz
-- Forum Yardım
-- Çöp Tenekesi
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary
Hilary Duff
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Tüm Forum
Tüm KOnuLar
Son 300 üye
İnşaat
NBA
NBA
tatlisozluk.com
OgrenciMilleti
SpiceFuse
sXe Injected 4.5 ,4.6
İyi Blog
Sağlıklı Yaşam
Recep ivedik 2
bedava, bedava bitefight, bedava gic, bedava premium, cash, goalunited premium, premiyum, silkroad
goalunited hileleri, goalunited.com, goalunitedorg, gu hileleri, hile, hilesi, para
sxe injected ,sxe injected indir,sxe injected 5.7,sxe 5.8,download,xse
Sxe injected 4.8 4.9 5.0 ,bedava,indir,download,ücretsiz,msn,avatar,imza,fan,maç özetleri,diziler
gelidonya otel