Filmden kısa kısa videoları sizlerle paylaşıcam hilaryclub.org farkıyla tüm videolar sitemize aittir zaten videoları izleyince sitemizin adını görüceksinizdir
En son düzenleme: 05-01-2008 18:50:04 PM rockprensesi.
buyrun burdan indirin Türkçe çeviri: -Git başımdan! -Matt, mezuniyet için hazırlanıyorum! -Matt! -Küçük oyuncağına hoşçakal de! youtube linki
En son düzenleme: 17-07-2007 18:23:47 PM rockprensesi.
Atomic Kitten - The Tide Is High şarkısında dans ediyor! (Filmin başlangıcı...) youtube linki
En son düzenleme: 17-07-2007 19:11:24 PM rockprensesi.
Mezuniyet Partisinde Kıyafetinin iğrenç olduu söylendiii an... Lizzie: -Hey, Gordo. -Ee, güzel görünüyor muyum? Gordo: -Ben senin en iyi erkek arkadaşınım. -Bu konuda Miranda'yla konuşmalısın. Lizzie: -Ama o Mexico City'de. Gordo: -Evet. mavi cübben tüm kızlarınkinden daha hoş görünüyor. Kate: -Oh...aman...Tanrım. Ancak sen bahar dansına giydiğin o açık mavi zevksizlik ürünü, şişkin kollu, köylü işi tam bir felaket olan kıyafetini saklayabilirsin.. Lizzie McGuire, sen bir kıyafet tekrarlayıcısısın! Lizzie: -Ama ben... Ben bir kıyafet tekrarlayıcısı olabilirim, sen de bir kıyafet hatıralayıcısısın, bu da en az onun kadar kötü. youtube linki eklenince yazarım youtube linki:
En son düzenleme: 18-07-2007 15:43:32 PM rockprensesi.
Mezuniyette yere yapıştığı an! Lizzie: -Sa-Sanırım Margaret Chan şu anda biraz su içmemi isterdi. Uhh! Oh! Birşeyler çalın! Birşeyler yapın! youtube linki:
En son düzenleme: 17-07-2007 19:15:14 PM rockprensesi.
yaşasın en çok istediğim videoyu buldum sonunda:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:
ƒσяυм ∂üzєηι ιçιη ƒσяυм кυяαℓℓαяıηı σкυуυηυz...