Hilary Duff | İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Hilary'nin Yoga Sevdası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ünlü Yıldız hilary DUFF son günlerde birçok magazin dergsinde boy gösteriyor e tabi haliyle olumlu olumsuz birsürü haber çıkıyor hilary bunlardan sıkılmış olucakki kendini rahatlarma yöntemi bulmuş YOGA..
hilary DUFF yaptığı basın açıklamasında bu haberleri okuduğunda kendini kötü hissettiğini ve bunu çevredekilerine ve hayranlarına bile yansıttığını düşünüyor bu haberler yüzünden işimi aksatabiliyorum sabah kalkıyorum hakkımda çıkan haber benim peşimi gün boyunca bırakmıyor ve günüm mahvoluyor bende her gün 06:30 "Dayuvanna kovaskiki"adlı japon kökenli hocamdan yoga dersleri almaya başladım inanın eskiden yogaya inanmazdım ama yoga hayatımda farklı bir boyuta yer açtı diyebilirim böyle daha mutlluyum...
olumsuz hiç bişiyi yok hilin yazanların olumsuzluğu bu bir
ikincisi hilary nin rahatlamak için yoga yapmasına ihtiyacı vardı bu doğru çünkü hergün stres hergün stres nereye kadar dimi =)paylaşım için saol..
evt haklısın jnm
eeett olumsuz hiçbir haberi yok kasetleri iyi satıyo güzel paris hilton lindsay lohan düşünsün o  olumsuz şeyleri
Paylaşımın için saolGöz Kırp
bencede ihtiyacı olur
o kadar  stres içinde
Hilary çok stresli olmalı...Yoga'yı çok merak ediyorumSırıt
bncede oLumsuz bise yoq ama oLsun RaHtLasın kujum..!
sonuchta tüm dünyanın qözü önünde kendine bakmalı
bi de o kdr stres rahatlamak da lazım
Referans URL