Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: mtv'den hilary'ye come clean teklifi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
mtv'den hilary'ye come clean teklifi

mtv'de yeni başlamış yaklaşık 2 haftadır süren dizi newport harbor hilary Duffın come clean şarkısını fragman da kullanmak için izin aldı. hilary Duff bu teklife sıcak baktı ve şu açıklamayı yaptı "sonuçta bir şarkımın diziye hayat vererek insanları duygulandırması beni mutlu eder.." dedi.ayrıca newport harbor'da hilary duffın stranger sweet sixteen come clean with love so yesterday adlı şarkılarınıda kullanıyorlar..

arkadaşlar hilary bütün dünyadan beyeniliyor ve bir sürü teklif alıyor bu beni çok mutlu ediyor  YA SİZİ  Sırıt2Sırıt2
tabikide bnıde mutlu ediyor hilary'm çok başarılı jnm bnm oo

saol jnm
hilary'nin şarkıları beyenilmeyecek gibi değil (tabikendiside beyenilmeyecek gibi değil) baksanıza arkadaşlar prensesimiz heryerden teklif alıyor  Sırıt2Sırıt2
evt neye eLini atsa uurLu qeLio bebei'mn <3
ee tabi işin içinde hill varken
haber için Teşekkür hil gibi sewindim bende yaa!!!!!
beni cok mutlu etti ay cnum benim yhaa Sırıt
ayh süperr
ayyy coneeee! çhokk beyeniyolar(:*
aynen yha Çok mutluyuM çünki HilimDe mtlu yane işallah mutluduR newport harbor'a arasıra isiliom ama çok az hilin şarkılarını çaldıklaı bölümü yakalamadım TÜHh... Aşkım BEniM Bisürü Teklif Var peşinDe umarım YorulmuoDur Sırıt
Sayfa: 1 2
Referans URL