Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: ßirine en kolay nasıl elveda dersiniz.! onu üzmeden.!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
hoşlandıqınız vea sevgilinize en kolay nasıl elveda dersiniz onu uzmeden.!?
yha zten demekkı ilişkide kopukluk olmuş ki ole bı karar almış olurum sona ona bu kopukluğu bllı eder sona elveda der kndı yolumda gderdımGöz Kırp
İlişkimiz bozuksa zaten demeye gerek yok yollarımız ayrılır..

İlişkimiz bozuk deqil de yane ufak tartışmalar olmuşsa da yane o duruma göre bişeyler buluruz.

Ama konu burda açıldıqına göre bişey yazmak gerekir , ama dediqim gibi duruma baqlı..

Ben artık sevgilim görüşemeyiz , yollarımız burda ayrılmıştır qibilerinden bişey derim heralde. Utan
bnde ilk önce ona davranışlarımlaa durumu belli etmye çalışırdımm sonradaa uygun bi şekilde iza etmeyee çalışırdımm ...
ama onu seviosnz ve zorunlu olark gitceksiniz ....ona nasıl elveda dersniz.!!
o mu bni üzdü bn mi onu üzdüm ona bağlı..
direk elveda derim her durumdaSırıt
Yaık lan sana sevenin bile yok ben vardım eziklii yediremedim ayrılıorum derm Kop
Şaka ben onun anlyacaı dilden derdm gerçi km sevglisnden ayrlınca üzülmezki !
işte onu kırmadan bn deerim qi' ßu aralar buralardan gidorm ne zmn dönceim belli olmaz aşkımıza elveda demek istemezdim hiç istemedimde zaten ama herşein bi bedeli varmış demeqqi bu kdr sürmesi gerekiomuş üzülmemeni diliorm herşein yenisi var yeni bi kız elbet bulursun ceren'le fln çıkarsınMaD kısaca elveda olmayan aşkımıza.!!'' konuyu kendime çevrdim birasSırıt:D..
Referans URL