Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Görünüm: hill kulağını deldiriyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
ARKADAŞLAR BEN BUNU İSLERKEN ÇOK ÜSÜLDÜM ÇÜNKÜ HİLL KULAĞINI DELDİRİYORRR

Arkadaşım kulagını deldirmekte ne war ne güsel işte millet nerelerini deldirio bırak da kulagını deldirsin yani bence ii yapıo... Ayrıca video o koydugun şekilde konulmucak düzelltim suan gösterilio emre bunula ilgili bi yası yapmıştı onu islemeni tawsiye ederim
üff kıyamam sana ben

Em®e

ozlem Yazılan:Arkadaşım kulagını deldirmekte ne war ne güsel işte millet nerelerini deldirio bırak da kulagını deldirsin yani bence ii yapıo... Ayrıca video o koydugun şekilde konulmucak düzelltim suan gösterilio emre bunula ilgili bi yası yapmıştı onu islemeni tawsiye ederim

özlem sanırım karıstırdın o yazı mesutun Sırıt2 youtube videosu ile ilgili Göz Kırp benimki link kapatma ile ilgili Göz Kırp
kıyamam ben hilime canı yanmıştır kesinÜzül
saygılarımla...
ümit_53 Yazılan:kıyamam ben hilime canı yanmıştır kesinÜzül
saygılarımla...

aaa eed onundu galba SırıtSırıt sorry ya açımıo be uyuşturuolar...
ozlem Yazılan:Arkadaşım kulagını deldirmekte ne war ne güsel işte millet nerelerini deldirio bırak da kulagını deldirsin yani bence ii yapıo... Ayrıca video o koydugun şekilde konulmucak düzelltim suan gösterilio emre bunula ilgili bi yası yapmıştı onu islemeni tawsiye ederim

ya sen öle diyon ama hilln orda canı yanıyooo
cnm yaaa üzüldümm
sema_kanarya Yazılan:

ya sen öle diyon ama hilln orda canı yanıyooo

Eee Deldiriosa Acısına katlanacak ölüm yhok ya acısın bişi olmas....
Yaw kardeşim eski yöntem le aciodu Sırıt su an uyusturuorlar Sırıt
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler