Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: hill yanınıza gelseee!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
hilary duff yanınıza gelseydi ona sormak istediğiniz en önemli şey ne olurdu?(görelim yorumları tempoo)
Soru sormadan üstüne altlardımSırıt2
boynuna atlar onu ne kadar çok sevdiğimi ve ona hayran olduğumu söelrim(ayrıca imzalı bi foto almadan da bırakmam)Dil Çıkart
1=) ünlü olmak insanı tercihlerinden ve dier hayallerinden vazgeçirıomu.?..

2=)dünyada bir sürü ünlü var ama hepsininde hayatları kaymış durumda hepsinn kafa karıştırcak olayları var snn de böyle olayların çksa ve svenlerin tarafından sevilmemeye başlasaydın meslegini bırakırmıydın:??

NE sorular AMA Sırıt

lizzie_mcguire Yazan:
1=) ünlü olmak insanı tercihlerinden ve dier hayallerinden vazgeçirıomu.?..

2=)dünyada bir sürü ünlü var ama hepsininde hayatları kaymış durumda hepsinn kafa karıştırcak olayları var snn de böyle olayların çksa ve svenlerin tarafından sevilmemeye başlasaydın meslegini bırakırmıydın:??

NE sorular AMA Sırıt

GüzelKop

soru soramam çünkü o benim konutuğumu anlamaz ben onun konuştuğunu Kop

MeLiS ŞeYmA Yazan:
boynuna atlar onu ne kadar çok sevdiğimi ve ona hayran olduğumu söelrim(ayrıca imzalı bi foto almadan da bırakmam)Dil Çıkart

bide msn..!

miley_hilary

ya onu bizim eve götürürdüm birürü foto çekerdim msn yi alır sarılır öperrrr onuu bırakmazdımmmmmmm sevgimi belli ederdim hayran kitlesini anlatırdım ooooohooo bitmez ama gelmezkiiÜzül
ünlü olmak hayatında neler deiştirdi?

pişmanmısın ,mutlumusun? Şaşır

[aklıma qeLenLeRi yazDım]
şahsen ben onu karşımda görünce dilim tutulr ve hiçbirşey diyemeden karşısına bayılırdımGöz Kırp
Sayfa: 1 2
Referans URL