Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Görünüm: Mavi Zamanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben bu kitabı okudum ve çok beğendim o yüzden sizede sunayım dedim.
ilköğretim okulları arasında düzenlenen öykü yarışmasında derece alan dört gencin ödülü ''arkeolojik kazı alanına bir haftalık tatil''dir.bu tatili geçirecekleri bölge bergamada'da bir su kenti olan allianoi kazı alanıdır.çocuklar binlerce yıllık tarihi kalıntıların kurtarılışına tanık olurken kendilerini gizemli bir masalın ortasında bulurlar.
Birce,kazı alanına gitmek için yola çıkarken eski kitapların satıldığı kitapçıdan aldığı ''gizli geçitleri bulmanın yolları''adlı kitabı da yanına alır...kitap daha ilk sayfasından itibaren ''mavi zaman''daki gizemden söz etmekte,şifrelerle dolu anlatımını dolunay masalcısından aldığını söylemektedir.Birce bu kitabı okurken yazılanlarla yaşadıklaı arasında inanılmaz geçişler bulur.şifreleri yanlız başına çözemeyeceğini düşünür ve eski masal kitabının sırrını arkadaşlarınada açar.
serüvene olan merakları sayesinde masalın şifrelerini çözen çocuklar sözcüklerin gerisinde yaşama dair nice anlamlar keşfederler.binlerce yıl öncesinin tekerlek izlerini taşıyan taşın üzerindeki harflerin gizemini,yeşil böceklerin sırrını çözmeye çalışırlar.
öte yandan pariste bulunan bir el yazması harita üç kuşkulu adamın eline geçer.haritanın göstergelerinden yola çıkarak bergamaya kadar gelip allianoi'nin gizli geçitlerini keşfetmeye çalışırlar.yer altı dehlizlerinde yaşananlar dünyanın manyetik dengesini değiştirebilecek bir serüveninde kapısını açar.
mavi zamanlar hem gençlerin hemde yetişkinlerin büyülenerek okuyacakları fantastik bir yapıt .
bu arada kitabın yazarı:Mavisel Yener
ok saol paylaşım için
rica ederim...
okumadım kitabı ama iyi bir kitaba benziyor
Hımm..Güzel kitaba benziyor..Almam lazım..
Teşekkür
saoL..
tşkk.
Referans Adresler