Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Türk Sims =)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Türk Sims

Türk Sims 2 ..dünyadaki bütün Sims paketleri Hakkında bilgiler Ve Resimler sunulmaktadır..Gerçekten Hoş bisim sims sitesi Artık bizim de türkçe Sims imiz war..

Siteye İçin...... =Türk Sims İçin Tıkla.. =)
Sims 2 bnim oyunumSırıtSims 2'yi iki senedir oynuyorum gerçekten çok memnunum acayip eğlenceli bi oyun heleki ekpaketlerr & mini eklenti paketleri süperrSırıt

~Hilary-Duff~ Yazan:
Sims 2 bnim oyunumSırıtSims 2'yi iki senedir oynuyorum gerçekten çok memnunum acayip eğlenceli bi oyun heleki ekpaketlerr & mini eklenti paketleri süperrSırıt

Eedd sana katılıyorum gerçekten süper bi oyun her kese tavsiye ederim =)

Sims 2 bnim hayatım..Bilgisayarda bulunan tek oyunSırıt..[zten istesemde başka oyun yükleyemem bilg. çökerSırıt]Ayrıca sims 2 mükemmel olduğu kadarda çok yer kaplıyorSırıt
Bnm için yer kaplaması soru deil sadece pcde bulunması ölemli olan Eğer sende sims 2 pets varsa hilary Duff ile oynuyosan bize resimlerini çıkarta bilirsin oyunda dimi.. Güsel lur hilaryclub hilary sims =) Pff
Evt ama bnde pets yoqSırıtYakın zamanda alıcam ama...Sims 2'den bikaç kendim çektiğim foto koyabilirdim ama yeni temada upload yerini göremedimSırıtBulunca gönderirim..Ama sanırım yoqSırıt
sağol özlemcm +rep Göz Kırp ben cdden yüklüorum ama bi şifre çıkıo olmuo Üzül
Biliyrum nil o şifre
bnde var cnm sna veriyim miSırıt
yaw alırken wermediler mi weriolar yha kaybettin heral de =)
Evt o şifre cd kabının arkasında yazıoSırıt
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL