Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Görünüm: Sitenin Bağımlsımısınız?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sitenin bağımlısımısınız...Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür Göz Kırp
eveeeeeeeeeeeeeeeeett hemde cok sabahtan gozumu acar acmaz bilgisayarin basina gecip hilaryclub.org'a giriyorum her ne kadar annemden azar isitsem bile...Sırıt
Bu Soru Olmaması Gerekio Tabii Kide Öle Yha Bu Sitei Çoqq Sefiorum Mutlaka Hergün Girmessem Alıcam Gelio Ciddiyim şaşır Napıım Sefiom
kesinlikle bnde kalkarkalkmaz hmn siteyei açıorm ne kadar azar işitesmde ama okullar açılnca böle olmucak napacm bnşaşır
ben de bağımlı oldum sabah kalktığım gibi hilaryclub.org a giriyorum ..........
ve bazen ailemle ya da arkadaşlarımla bir yere gitmem gerekiyo , kendi işim çıkıyo , siteye giremiyorum acaba sitede noluyo giremedim diye hep düşünüyom .....
aklım hep hilaryclub ta ......
ı love hilary duff .........
ı love hilaryclub .........
Teşekkür
Evet ! =)
evetGöz KırpGöz KırpGöz Kırpwowk:wowk:wowk:
bnde sitedeki bir şeyi kaçırmıyım diye açar açmaz giriyorum ve başka bişi yapmıyorum hakkaten bağımlılık yapıyo
bu siteye bağımlıyım girmesem içim rahat etmioo ayrıca bu sitedeki insanlar mükemmeler bazı arkadaslar tanıdım cok iyiler en basta özlem,gamze,ümit abi,erdi... daha sayamıcam kdr bi cok arkadas edindim mükemmel bi site iyki bulmusm bu siteyi şans eseri buldum ve kopamıyoruım

...........Re5peCT........
Evet..!Sırıt
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler