Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Görünüm: ınternetten Videoları Pc nize Kaydetme (Resimli Anlatım)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İnternette gezinirken bir video buldunuz ve onuda çok beğendiniz, ama baktınızki indirilmiyor ve kopyalanması kısıtlı..
hemen moral bozmaya gerek yok buyrun resimli anlatımıyla uygulaması kolay gelsinGöz Kırp
İnternette özellikle media player formatında izlediğimiz videoların nasıl çekileceğini anlatmaya çalışacağım. Bu işin bir kaç yolu var tabi.Ben kendi kullandığım yöntemi göstereceğim.Çok kısa bir yöntem söyleyeceğim.Bu iş için dowload edici bir programa ihtiyaç var. Flashget kullanabilirsiniz.

1)Öncelikle izlediğimiz videoda sağ tuşa basıp kaynağı görüntüle veya o yoksa özelliklere tıklıyoruz.Karşımıza videonun konumu çıkacaktır.Aşağıdaki gibi

[Resim: 66879dd372.jpg]

2)Daha sonra konum kısmında gördüğümüz adresi kopyala deyip FLASHGET de DÜZEN--Url yapıştır diyoruz.Tamama basıyoruz.Artık video kopyalanmaya başlayacaktır.İşlem bu kadar.

[Resim: be6b47d290.jpg]

Tüm bunları eksiksiz ve doğru şekilde yaparsanız video indirmeye doyamayacaksınızSırıt

saygılarımla...
vaay harika ya ümit abi çok sağol ya rep olayı olsa 30+ rep verirdim valla Sırıt
Çok sağol yaa..Çok makbule geçti valla Göz Kırp
saol ümit abi bende bunu arıyorudum Göz Kırp
önemli değil rica ederim..
bende sinir oluyodum eskiden beğendiğim video bulurdum hevesle indirmeye hazırlanırdım bi bakmışım kısıtlanmış yada indirilmiyo deli olmamak elde değildi..
ama şimdi istediğiniz videoyu indirinSırıt kolay gelsin..
saygılarımla...
Yafff çok saol walla ama bnn You Tube dan indiriorum öle daha kolayy .. Ama bazen buda işe yaraabilr
paylaşım için Teşekkür
paylaşım için saol Sırıt
süpersin ümit abi
bunun bi kolayıda var youtube downloader indirirsiniz..Ama youtube dışında videolarda var..Saoll
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler