08-28-2007, 11:22 AM
08-28-2007, 11:37 PM
düşenemiyorum bile galiba gün boyu hastahanede geçirirdim çünkü görünce bayılırdım
08-30-2007, 04:57 AM
bn ewine gitmeyi isterdim onun ewinde bana güzel şeyler vermesini isterdim fotolar çekinirdik sırf onun için amerikaya kadar geldiğimi sölerdim belki bana albüm fln yapar filmlerde oynamam için yardım ederdi yada abartmadan onunla bi gün geçirmenin en iyi yanı onun yanında olmak olurdu
08-31-2007, 01:19 AM
BEN ONU ÇOK SEVİYORUM ONUNLA ÇEKTİREBİLDİĞİM KADAR RESİM ÇEKTİRİRDİM
bencede sevene thank you sevmeyenu fuck you
bencede sevene thank you sevmeyenu fuck you
09-02-2007, 08:11 AM
askımla bi gun ha
sabah onunla bi yere kahvaltı etmeye giderdim. sonra cıkısımızda biraz spor yapmak icin sahile inerdim. Oglen olduu zaman yne şık bi lokantaya yemek yemeye gotururdm. Cıktıktan sonra bi kafeye gider otururduk. aksam yemek yemeden sadece kafede atıstırarak gecirirdm. we en sonunda aksam kumsalda bi ates yakardm. ben gitar calardım o da someone's watching over me sarkısını solerdi (en sewdiim sarkısı
.
bu kadar
bunlar olsa bn baska bisi istemicem dunyada söz..
sabah onunla bi yere kahvaltı etmeye giderdim. sonra cıkısımızda biraz spor yapmak icin sahile inerdim. Oglen olduu zaman yne şık bi lokantaya yemek yemeye gotururdm. Cıktıktan sonra bi kafeye gider otururduk. aksam yemek yemeden sadece kafede atıstırarak gecirirdm. we en sonunda aksam kumsalda bi ates yakardm. ben gitar calardım o da someone's watching over me sarkısını solerdi (en sewdiim sarkısı
. bu kadar
bunlar olsa bn baska bisi istemicem dunyada söz..09-03-2007, 06:54 AM
herkes gibi bende fotğraf çektirir imzalı fotoğraf alır ve onu memnun etmeye çalışırım
09-26-2007, 02:08 AM
Bnde arkadaşı olmaya çalışırdım.Onu güldürür,eğlendirirdim.Ve Bol bol Resim Ve Video çekerdim.
Bide ona bizim gibi yaşamanın nasıl birşey olduğunu anlatır gösterirdim.Ona telimi,e-mailimi,adresimi verirdim.Tabi bnde ondan isterdim.Bilmiorum yaa.Ona yaşadığım yeri gezdirirdim.Ve gittiğinde onu tekrar arayıp Türkiye'ye tatil yapmaya davet ederdim...
Hilary'le 1 Gün Mü????İnşallaahhhhhhh...!!!!!
Bide ona bizim gibi yaşamanın nasıl birşey olduğunu anlatır gösterirdim.Ona telimi,e-mailimi,adresimi verirdim.Tabi bnde ondan isterdim.Bilmiorum yaa.Ona yaşadığım yeri gezdirirdim.Ve gittiğinde onu tekrar arayıp Türkiye'ye tatil yapmaya davet ederdim...
Hilary'le 1 Gün Mü????İnşallaahhhhhhh...!!!!!

09-28-2007, 01:16 AM
bende gezerdim...onu daha ii tanımaya çalışırdm
10-09-2007, 06:03 AM
Düşünmesi bile çok güzel ya.Bol bol gotoğraf çeker, imzasını alır onunla konuşurdum.
10-24-2007, 03:18 AM
yapacak öle çok şey varki!hayali bile güzel