Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Görünüm: Hilary'le 1 Gün Geçirseydiniz...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
telefon numarasını alırım Sırıt
düşenemiyorum bile galiba gün boyu hastahanede geçirirdim çünkü görünce bayılırdım
bn ewine gitmeyi isterdim onun ewinde bana güzel şeyler vermesini isterdim fotolar çekinirdik sırf onun için amerikaya kadar geldiğimi sölerdim belki bana albüm fln yapar filmlerde oynamam için yardım ederdi yada abartmadan onunla bi gün geçirmenin en iyi yanı onun yanında olmak olurdu
BEN ONU ÇOK SEVİYORUM ONUNLA ÇEKTİREBİLDİĞİM KADAR RESİM ÇEKTİRİRDİM

bencede sevene thank you sevmeyenu fuck you
askımla bi gun ha Sırıt2 sabah onunla bi yere kahvaltı etmeye giderdim. sonra cıkısımızda biraz spor yapmak icin sahile inerdim. Oglen olduu zaman yne şık bi lokantaya yemek yemeye gotururdm. Cıktıktan sonra bi kafeye gider otururduk. aksam yemek yemeden sadece kafede atıstırarak gecirirdm. we en sonunda aksam kumsalda bi ates yakardm. ben gitar calardım o da someone's watching over me sarkısını solerdi (en sewdiim sarkısıGöz Kırp.

bu kadar Sırıt bunlar olsa bn baska bisi istemicem dunyada söz..
herkes gibi bende fotğraf çektirir imzalı fotoğraf alır ve onu memnun etmeye çalışırım
Bnde arkadaşı olmaya çalışırdım.Onu güldürür,eğlendirirdim.Ve Bol bol Resim Ve Video çekerdim.
Bide ona bizim gibi yaşamanın nasıl birşey olduğunu anlatır gösterirdim.Ona telimi,e-mailimi,adresimi verirdim.Tabi bnde ondan isterdim.Bilmiorum yaa.Ona yaşadığım yeri gezdirirdim.Ve gittiğinde onu tekrar arayıp Türkiye'ye tatil yapmaya davet ederdim...

Hilary'le 1 Gün Mü????İnşallaahhhhhhh...!!!!!Sırıt
bende gezerdim...onu daha ii tanımaya çalışırdm
Düşünmesi bile çok güzel ya.Bol bol gotoğraf çeker, imzasını alır onunla konuşurdum.
yapacak öle çok şey varki!hayali bile güzel
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler