Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: hilar duff la 1 gün geçirseniz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar hilary duff la tam 1 gün gibi gezme gibi şansınız olsa ne yapardınız..
bana soracak olursanız, hilary le gezebildiğim kadar gezip, fotoğraf çektirip, o muhteşem günün tadını çıkarmaya başlardım..
hayali bile güzel Sırıt2
sizinde yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum..
Walla ben hille bi gün geçirsem 1000000 tane resim çekitirmek istersem her anı dolu dolu geçirmek isterdim süper hille 1 gün güşün cesi bile super
bencede haklsın
düşünmesi bile harika,
onula süper bi gün geçirmeye çalışır.lütfen benide yanına al diye yalvarırdım.
ben önce kendisini daha ii tanır ve kendimi anlatırdım sonra o gün bi sürü fotoğraf çektirirdim süper bi gün olurduuu
bütün gün bana şarkı solemesini isterdim Sırıt2
bol bol resim çektirip joelin dedikodusunu yapardım(:
nolur seninle hep msn deonuşlaım vaktinn olduğu sürece diye yalvarır günü dolu geçirirdim sonramsnimi hiç kapatmazdım hilary açar diyee(tabikabul etseydi msn de konuşmayııı)ha bida joelle tekrar birleşin ve bidaha hiç ayrılmayın kıskananar çatlasın derdim ya işteeeeee neler demezdimkii
fotoğraf faln çektirmezdim direkt kaynaşmaya bakardım arkdşlarından biri olmaya çalışırdım hiç olmadı müüzik alanında bana yardım etmesini isterdim ondan
waLLa onLa qüNÜ doLu doLu qeCirRdm onun qörmeq biLe bana yeter qERci heLe onunLa bir qün qeCİrmmeq o qünü ömürün bahasına oLsa unutmazdım cünKü sonuCta hiLary duff La qeCirioRm qünü(dünyaNın bahasına oLsa deqiŞmiCem KİŞİ) ! oonU beNnNnN coOoOoOK sewioRm yaa herseYiYLe qüseLdir bunu da unutmaYın !Göz Kırp
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL