Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Platonik aşığa ne yapmasını önerirsiniz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

iSaBeLLa

Platonik aşığa ne yapmasını önerirsiniz?

* Unutup yoluna devam etmesini
* Aşkı için mücadele etmesini
* İlgilenmiyorum / Fikrim yok
* Sizin fikriniz ( Belirtiniz)
aşkı için mücadele etmesini isterim sonunda da kazanmasını

hilary_aşkım

AŞKI İÇİN MUCADELE ETMELİ TABIKI
Wlla bn platongm hmde Rihanna 'ya (blli oluo dimiii ??? ) bn olsm hp öle klmasnı önerrdmm ..........
kelimelerin tükendigi bi soru cevaplamak içn bende yasaadum bi platonik aşk cooooooooooooooook mücadele ettimm anlatsam cok uzun ama inanın cooooooooooooooooooooooooooooooooooook mücadele ettim hem maddi hem manevi şeylerden cok kaybettim ve sonunda da mücadelemede karsılık alamadım bu beni coooook yıktı. unutmaya calısmalı desem bende denedim unutulmuyoda .valla çözümü yok gibi bişiŞaşırÜzül
walla bna ne önerirsiniz bn birisini cok sewiorm oda baskasını o bni sewmio onn sewdiide onu ama hiç ümit yok sizce napmalıım??Üzül

gokhan_17 Yazan:
kelimelerin tükendigi bi soru cevaplamak içn bende yasaadum bi platonik aşk cooooooooooooooook mücadele ettimm anlatsam cok uzun ama inanın cooooooooooooooooooooooooooooooooooook mücadele ettim hem maddi hem manevi şeylerden cok kaybettim ve sonunda da mücadelemede karsılık alamadım bu beni coooook yıktı. unutmaya calısmalı desem bende denedim unutulmuyoda .valla çözümü yok gibi bişiŞaşırÜzül

bu arkadaşıma katılıyorum.

çaba sarfetmesini
bence unutmaya çalışsın çünkü unutmaması ona daha çok acı vericek ...
olabılıcek bısese urassın olmucaksada unutmaya çalıssın =/ tabı unutmak gerçekten sevıyosa zor o ayrı bı dava =/
Sayfa: 1 2
Referans URL