18-07-2007, 12:02:10 PM
Resim eklerken dikkat edilecek hususlar:
----------------------------------------
1)Ekleyeceğiniz resimler, kesinlikle hilaryclub.org imzalı ve belirgin renklerde olarak eklemenizi mecbur kılıyoruz.(uymayanların mesajları silinecektir)
2)Ekleyeceğiniz resimlerin boyutu ne olursa olsun 5000 kb' ı kesinlikle aşmayacaktır..
3)Resim eklemeden önce lütfen ekleyeceğiniz resmin içeriğini resimler bölümüne göre ekleyin..
4)Mesela bir resim ekleyeceksiniz ve o resimin konusu daha önce işlenmiş ve açılmışsa lütfen başka konu açmayın..
5)Ekleyeceğniz resimlerin konusu mevcut değilse yeni konu açıp ekleme yapabilirsiniz..
Sonra eklediğim resim silinmiş, taşınmış,kilitlenmiş demeyin..
Kurallara uymayanların mesajları silinecektir..
sizden sadece biraz anlayış göstereceğinizi umuyorum..
herkesin okuması Ve yorum yapılmaması için bu açıklamayı yapıp kilitliyorum...
Lütfen Bu Kurallara Uyalım, Uymayanları uyaralım..!!!
Teşekkürler...
saygılarımla....
----------------------------------------
1)Ekleyeceğiniz resimler, kesinlikle hilaryclub.org imzalı ve belirgin renklerde olarak eklemenizi mecbur kılıyoruz.(uymayanların mesajları silinecektir)
2)Ekleyeceğiniz resimlerin boyutu ne olursa olsun 5000 kb' ı kesinlikle aşmayacaktır..
3)Resim eklemeden önce lütfen ekleyeceğiniz resmin içeriğini resimler bölümüne göre ekleyin..
4)Mesela bir resim ekleyeceksiniz ve o resimin konusu daha önce işlenmiş ve açılmışsa lütfen başka konu açmayın..
5)Ekleyeceğniz resimlerin konusu mevcut değilse yeni konu açıp ekleme yapabilirsiniz..
Sonra eklediğim resim silinmiş, taşınmış,kilitlenmiş demeyin..
Kurallara uymayanların mesajları silinecektir..
sizden sadece biraz anlayış göstereceğinizi umuyorum..
herkesin okuması Ve yorum yapılmaması için bu açıklamayı yapıp kilitliyorum...
Lütfen Bu Kurallara Uyalım, Uymayanları uyaralım..!!!
Teşekkürler...
saygılarımla....