Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Görünüm: Hillary duff nerede yaşıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hılary evlımıydı kı bosansın ya
aydanhilary Yazılan:yaw arkadaşlar yeni seventeende hilary baş kapakta aldım ama orda diyor ki hilary ile joel boşandı bn de şaşırdım onlar sevgiliydi evli değillerdi ki değil mi?
çok güzel o na haytanım
eet ingilizce konuşuyorlar
HiLLLL Yazılan:hılary evlımıydı kı bosansın ya
aydanhilary Yazılan:yaw arkadaşlar yeni seventeende hilary baş kapakta aldım ama orda diyor ki hilary ile joel boşandı bn de şaşırdım onlar sevgiliydi evli değillerdi ki değil mi?

hıı yok bn de yeni anladım o hilarynin annesi boşanmış hill değil bn de ilk okuduğum zaman hill die anladım sorry
bnde bişiy dicem ya hilarynin 2 çocuğumu var şaşır
Hilary evli değil ve çocuğu yok galiba net bişey yok
ya arkadaşlar ne diyorsunuz yaa Sırıt2
Hilary evli olur mu hiç ne çocuğuu
Ayrıca Joel Madden la anlaşarak ayrıldığını söylesede ( belki bilmeyenler vrdır ) öyle olmamıştı isterseniz anlatıyım Hilary nin dediğine göre ;

Herşey ben Şükran Günü için ailemin evine gittiğim zaman oldu.Oradanda yeni bir filmde rol oynamak için ( John Cusack ile oynadığı komedi filmi) Bulgaristana gidiyordum zaten.O dönem için uzak kalmak iyi geldi.Los angeles da olmak onunla ilgili haberleri almak zor gelebilirdi.Uzakta olduğum için ne ondan haber aldım nede konuştuk sadece çalıştım ve onu unutmaya kanalize oldum .... "
Ayrıca Hilary nin dediğine göre ondan ayrılmasının sebebi başka biri değilmiş kendisiyle ilgili keşfe çıkmak için biraz yalnız kalmak istemiş Ama onlar ayrıldıktan hemen sonra Joel in kendine yeni birini bulması ( NİCOLE RİCHİE ) ona saygısızlık gibi gelmiş.
Ayrıca bir internet sitesinde okuduğuma göre Hilary şuanda Hokeyci Mike Comrie ile beraber
Ayrıca Hil ne kadar iyi bir insan ki geçenlerde biliyorsunuzdur eski aşkı Joel madden e tebrik mesajı attı
Ve ne kadar nefret etsede Nicole ada ( Joel Madden 5 ay sonra baba olucak ! )

merak ettikleriniz varsa yazın ben cevaplarım Sırıt2)
Bende olsam bende evlenmem şu güzellige baksana Sırıt
benim bildiğime göre hill texas da doğuş ama losencılısta yaşıo yani evi orda yanlş dediğism:özür:bn öle biliom[/align]
konu yanlış yerde....bu arada başlığa göre cevap vereyim hilary AMERİKA da yaşıyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler