Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Gittiği Yere Kadar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitemiz bildiğiniz üzere günden güne büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Sitemiz büyüdükçe masrafları da arttı ve masrafları da karşılayamaz olduk.Birkaç gün öncede sitemizi kapatma kararı aldık.Fakat Mesutla verdiğimiz kararla siteyi tekrar açtık.Site için bazı şeyler yapmaya çalışmıştık ileriyi düşünerek. VIP üyelik açtık yeterince katılım olmadı ve olan katılımların çoğu sözde kaldı. Üzülerek söylemek gerekir ki sitemize yeterince destek olunmazsa, gittiği yere kadar gidecek ve sonunda kapanacaktır.VIP Üyelikler sitemizin uzun ömürlü olmasını sağlayacak.

Vip Üye nedir Ne İş yapar Ne Gibi Yararları Var Diyorsan Alttaki Linke Tıkla:

http://www.hilaryclub.org/forum/Vip-uyel...l#pid44865

VIP Üyelik isteyenler için hesap no:

PTT Posta Çeki Hesabı:
Hesap No: 5326661
Mehmet Kışlak

Ücret:10 YTL

Öncelikle herkese sitemize katkısından dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerle arada tartışmalı günler geçirsek de çok güzel günlerimiz geçti ve geçiyor.

Uzun süre sizlerle birlikte olmak dileğiyle…
site kapandı diye çok üzülmüşdüm ama şuan çok mutluyum açık söylemek gerekirse vip üyeliğe pek sıcak bakmıyodum ama şimdi sitemiz kapanmasın diye vip üye olmayı bi daha düşünücem Sırıt2
ama sabah gördüümde kalbime iniyodu bn bu site olmadan yasayamm kii bağımlılık oldu ne gerekiyosa yapalım siteyi ayakta tutalım

iSaBeLLa

benim annemin izin vereceğini zannetmiyorum ama şansımı denicem inşallah
bnde sitemiz için elimden geleni yapıcam bugünden sonrabu sitenin değerini yeniden anladım artık burayı kaybedemem bnde annemlere bi soruyum olmadı artık harçlıklar devreye girecekk
bende denicem izin almayı bide şey peki öğrenci milleti evanescence tr falanda bu yüzdenmi kapandı sayfa görüntülenemio dioda
valla girdiğim zaman karşılaştığım tablo beni çok üzmüştü hatta şok oldum ama şimdi geri düzelince sevindim..
ALLAH'A şükür..
saygılarımla...

cHiKoLaTa_PéRiSi Yazan:
site kapandı diye çok üzülmüşdüm ama şuan çok mutluyum açık söylemek gerekirse vip üyeliğe pek sıcak bakmıyodum ama şimdi sitemiz kapanmasın diye vip üye olmayı bi daha düşünücem Sırıt2

kesinlikle bende daha ciddi düşünücemSırıt:DSırıt geri geldiği için site çok mutluyumSırıt

ya gerçektn çok üzüldüm neredeyse 1.5 senedir bu sitedeyim ve gece gündüz bu site için uğraştım işşallah herşey düzelir iyisiyle kötüsüyle günler geçirdik YANLIŞLARIM OLDU ama olsun hepinizi seviyorum Sırıt2
Site açılığı için cokkk mutluyumm dünn okuduklarım yüzünden gerçekten cok üzüldümm bu site bende bağımlılık yaptı bu site olmadann naparm bnn inşş. sorunu hallederiss gittiii yere kdr deil sonsuza kdr gider hilaryclub ben aileme bir danıscamm inş. vip üye olur bole güsel bi siteye katkıda bulurunumm....
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL