Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Hangi makyaj Esyasini Cok Kullaniyosunuz??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
en fazla kullandığınız (makyaj)için ne rekleri tercih edersiniz?oje sürerken ağırlıklı olarak hangi rengi secersnz???Teşekkür

xgece_yolcusux

bay olduğum içn bilemiyorumSırıt2
hehe bordo oje ya da siyah
mavi veya siyah göz kalemi, vişne rengi ruj Sırıt
fazla makyaj yapmayı sefmiorm yaparsam arada bu şekilde oluorm hehe ne biçim bi konu bu yaa Kop cvp bile yazdım Kop

evet merve rock takılıosun galiba belli oluyor Sırıt2ama asıl rockçılar gösteriş yapmayanlardır bence.....mesela özenti olmayanlar....asıl özentilerde dış görünüşleriyle bişey yaratmaya çalışanlardır Sırıt2 diğmi etrafta o kadar çok zenti varkı öldüresim gelio soruon ne müzik dinnion die hemen teo şebo hayko korn metalica piyasa olmuş gruplar bunlar bence kesinlikle gereksiz insanlar....
soruya cevap veriyim Sırıtsmmile:

ojedeŞaşıriyah pembe mor turuncu yeşil mavi sarı siyh kırmıjı Sırıt
rujda:genellikle nivea kullanıyorum vişneli ve çilekli olandan Sırıt
farda: kullanmıyorum Sırıt
göz kalemindeŞaşıriyah mavi sarı yeşil mor kırmızıjı Sırıt

evet tabii ki özentilerden nefret ediorm Dil Çıkart

iSaBeLLa

Ben çok sade kullanırım aslında en açık tonları abartıya kaçmam beyaz yada pembe oje açık mavi far pembe ruj bunun gibi Sırıt2
aslında bana dışarı çıkarken göz kalemi nivea ve pudra yetio Göz Kırp

bn ojelerde çok cart renk kullanırım fosforlu yeşil,turuncu,siyah
Ama yüz makyajında abartıyı sevmiorm..Şeftalili,çilekli dudak parlatıcısını tercih ediyorum..
bide sadece sivilcm çıkdıında pudra ve fondaten kullanırımSırıt:D
Buarada baslıın ismini düzeltiyorum,ne biçim başlık ismiSırıt

Sweet HiLary Yazan:

bn ojelerde çok cart renk kullanırım fosforlu yeşil,turuncu,siyah
Ama yüz makyajında abartıyı sevmiorm..Şeftalili,çilekli dudak parlatıcısını tercih ediyorum..
bide sadece sivilcm çıkdıında pudra ve fondaten kullanırımSırıt:D
Buarada baslıın ismini düzeltiyorum,ne bi,çim başlık ismiSırıt

ergenlik çaanda oluo tabi sivilce kullanmak şartSırıt ben 16 yaşında olduum için geçtim bilirim o dönemleri sen 7. sınıfamı gidion efsun Sırıt

bende ojelerde bordo ve siyahı seviyorum, yüzden makyaj yapmam zaten Sırıt
Sayfa: 1 2 3
Referans URL