Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: arkileriniz en çok hangi konuda aranızda tartsma veya kavga çıkarr
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben eçok okulda kantine benmle gelmeesse kavga çıkarıorum o da mecbur kalıooSırıt
valla bzm okulda her zaman kavga çıkar başrol'de ben (döven tarafta tabe) konu farketmez Sırıt
İnanmıorm yha ark kantine gelmiyo die mi kavga cıkarıon Sırıt:D ilgnçSırıt
bn pek kavga ettm ayda yılda bir ama ettğim kişilede bi daha kolay kolay barısmam bitmiştr!
vala biz daha çok fıkır ayrılığı yuzunden tartısıoruz ınsanlar hakkındakı dusuncelerımız farklı bız dort kızız ve çokta farklıyız mesela bırımız bırısı hakkında bısey dusunduğu zaman ben çok daha farklı bısey dusunuorum onlar dıretıyolar sınırlendırıyolar bnde patlıyorum =)
knight online world oyununda çok tartısma yaparız.. Hatta bazen kavga olur saka saka olmaz Sırıt
bizdede fikir ayrımcıluıpı yüzünden bide bazı kişiler yüzünden adı lazım değil şimdi genelde boş konular oluyo ama
bn bizim sitedeki bi şahsiyetle hep tartışıyorum konu hep aynı benim zevkim,gidiyo hilary ye laf atıyor ııy sen o kızın neresini seviyorsun diye diğer gün geliyor ııy sen tokio hotel in neresini seviyorsun fln
genelde yabancı müzik dinleyin diorm onlarda hyr yabancı sevmiorz diolar sonra tarkan dinliolar ben de kızıormSırıt

snoopdoqq Yazan:
valla bzm okulda her zaman kavga çıkar başrol'de ben (döven tarafta tabe) konu farketmez Sırıt

ayNeN..Handsome

bnde bnmle bahçeye çkmazlarsa kavqa çıkarorm=)
Sayfa: 1 2
Referans URL