Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Perşembe 21: MTV Vaults Britney Spears
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Tüm dünyanın peşinde koştuğu her an yeni bir sansasyonla basında haber olan Britney Spears, hayatına dair kapsamlı bir özetle sadece MTV Türkiye’de Perşembe 21’de.

Pop prensesi ve ikonu Britney Spears verdiği demeçlerle ve her hareketi ile basın tarafından manşetlerden düşürülmeyen bir yıldız. 1999 yılından bu yana çıkardığı her single’ı ile olay yaratan ve gittikçe hayran kitlesini genişleten, bir yandan yaşadığı kötü anların zararlarını ortadan kaldırmaya çalışan Britney, Perşembe 21 kuşağında MTV Vaults ile MTV kameralarına yansıyan röportajları ve Britney Spears hakkında bilmek istediklerinizle ekranlara geliyor.

MTV Video Müzik Ödülleri ve Avrupa Müzik Ödülleri’ndeki performansları hakkındaki düşünceleri, bir diğer pop ikonu Justin Timberlake ile olan ilişkisi sonrasında aldığı yaraları, sansasyonel evlilikleri, bir gecede New York’ta yer aldığı üç kulüpteki maceralarını, pop müziğin kraliçesi Madonna ile yer aldığı ödül töreni ve birlikte çektikleri klibin perde arkasını anlatıyor.

Kaynak :mtv tr

britney sevenler kaçırmasın.1 saat boyunca röp.leri performanslarının kamera arkası britin %100 doğal hali.bence kaçırmayın ben kaçırmıcam Sırıt çok mutluyummSırıt reklamını görmüssünüzdür belki link koymak yasaktır belki die koymaya cekiniorm yasak mı_? nese duyurulur izlemek isteyenlere..perşembe saat 21:00 de
İzlerim belki.
ben seviyorum ama haberleri yüzündençok soğudum gerçek veya yalan neyse izliyicem ama
isleyemem kavak yelleri wr ama reklamlarda bakarım Göz Kırp;)Göz Kırp
ben yinede seviorum britneyi o yüzden izliycemm Sırıt2
İzliyceğimi sanmıyorum.Kavak yelleri var o saatte (: Ama Teşekkür
Referans URL