Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Ölülerle Konuşmaya Başladı!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Yalansa bilemem de doğrysa ona acyıroumŞaşır
yazık ya cok üzücü
Allah şifa versin inşallah
yazık ama yhaaa üzüldüm ben Üzül (ama yalan haberde olabilir)
yazık yha bi hilarye bide kendine baktı aradaki büyük farkı anladı çok çirkinim die kafayı yedi sonra da bu hallere geldi yha yazık ne diyimDil Çıkart
Haberin başlığını ilk gördüğümde umarım britney değildir dedim ama.....
bence bu haber yalan yaa
Etraftada konuşabileceği bisürü ceset mevcut zaten..

*HilaryCandy* Yazan:
yazık yha bi hilarye bide kendine baktı aradaki büyük farkı anladı çok çirkinim die kafayı yedi sonra da bu hallere geldi yha yazık ne diyimDil Çıkart

Bence güzellik görecelli bir kavramdır ve yine bence britney hilary'den güzel.Göz Kırp ve britney ve hilary arasındaki farkı anlatmam satırlar yetmez biliyorsunuzdur.ayrıca hilary de britneyi örnek aldığını defalarca söyledi bilmiyosanız hil hayranı değilsiniz ne diyim.yani hilary de biliyor britin üstün olduğunu ve hep hep örnek aldığını söylüyor..ayrıca bu haber tabikide yalan Sırıt

iice kafayı yemeye başladı ghost whısperer dizisindeki gibi xD
Bu kıza yetişmek zor her gün farklı haberi çıkıyo artık baydııı yanii ama bence bu haber kesin yalandır yani diğer haberler hiç değilse normal artık brit. doğaüstü olaylara da geçmeye başladı tabi kızın artık normal hayatta yapmadığı olay yokSırıt
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL