Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Ölülerle Konuşmaya Başladı!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Ölülerle Konuşmaya Başladı!

Ruhsal Durumu Giderek Kötüleşen Ünlü Yıldız Şimdi de Ölülerle Konuştuğunu İddia Ediyor.

Artık şarkıcılığından çok skandallarıyla gündemde olan Britney Spears'ın ruhsal durumu hem ailesini hem de hayranlarını kaygılandırıyor.

Ucla Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan Spears tanıkların ifadesine göre iki saat boyunca bir aynanın önünde oturup kendi yansımasıyla konuştu.

Bu ilginç sohbeti bittikten sonra çevresindekilere iki hafta önce yaşama veda eden Brokeback Mountain filminin yıldızı Heath Ledger ile sohbet ettiğini söyledi.

'Onu bu halde görmek çok üzücüydü' diyen kaynaklar 'İki saatten fazla bir süre aynaya bakarak tutarsız cümleler kurdu. Sonra da bizi Ledger ile sohbet ettiğine inandırmaya çalıştı' diye konuştular.

Okumadım bile haberi çünkü baslığından anlaşılıyor artık yalan haber olduğu..çok merak ettim kaynak ne? hürriyet mii? Sırıt yinede teşekkürler.hürriyettir kesin..

BritNeyHil Yazan:
Okumadım bile haberi çünkü baslığından anlaşılıyor artık yalan haber olduğu..çok merak ettim kaynak ne? hürriyet mii? Sırıt yinede teşekkürler.hürriyettir kesin..

bnce bu Kadr eMin oLma beLkide doĞru haBerdir..Şaşır eeR doğruYsa YazıK asLında bu Kadını hiÇ seVmiyoRum ama Yinede YazıK..Şaşır

Yazık olmush yaa! Eskiden severdm bu kadini x(

jessieduff Yazan:
Yazık olmush yaa! Eskiden severdm bu kadini x(

aynen normale dönse yine severim de döncek gibi deil

kadın iyice sıyırdı
bu kadın iice delirdi...
kendine yazık adiyo hmde cok yazık...
bnde eskidn sewiodm ama şimdi pek deil resmn uçuşa geçmş ölüler fln umarm en ykn zmnda iileşrÜzül
bir gün ölülere konuşur derler bi gün avukata gitte derler deli oldu bu kadın
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL