09-02-2008, 07:33:46 AM
Arkadaşlar uyuz oldum yha cidden.Gece gece kontak ettiler beni.Okuduklarımı görnde sizde sinir oLcanız.
MTV Latin Amerika Ödülleri 2007 ödüllerini bilioruz.Hani Hiilm süpermini yeşl-siyah bi elbise giymişti.Bu azmıs bir bayımızın o günkü fotolara yorumudur.
Bura bi derece...::
Wow, Hillary Duff ‘a bakarmısınız? En son gördüğümde ufacık bir kızdı. Şimdi ise Hillary Duff seksi seksi mini etekleri giyen bir bayan olmuş. MTV Latin Amerika Ödülleri gecesinde çekilen konser görüntülerine bakarsanız Hillary Duff ‘ın çok seksi bacakları olduğunu görebilirsiniz. Aslına bakarsanız yeşil mini eteğinin ortaya çıkardığı poposuda gayet güzel. Haberin devamında daha çok fotoğraf ve konser öncesi görüntüleri var.
Ama burası
::
Tek kelimeyle Hillary Duff ‘ın poposuna hayran kaldım! Genelde daha dolgun hatlı kızları tercih etsemde, nedense mini eteği yırtacak gibi duran Hillary Duff ‘ın ufak poposu beni cezbetti.
Ben bu gidişle bi kaç kişiyi cezbedicem de nese azımı bozmiym!.
MTV Latin Amerika Ödülleri 2007 ödüllerini bilioruz.Hani Hiilm süpermini yeşl-siyah bi elbise giymişti.Bu azmıs bir bayımızın o günkü fotolara yorumudur.

Bura bi derece...::
Wow, Hillary Duff ‘a bakarmısınız? En son gördüğümde ufacık bir kızdı. Şimdi ise Hillary Duff seksi seksi mini etekleri giyen bir bayan olmuş. MTV Latin Amerika Ödülleri gecesinde çekilen konser görüntülerine bakarsanız Hillary Duff ‘ın çok seksi bacakları olduğunu görebilirsiniz. Aslına bakarsanız yeşil mini eteğinin ortaya çıkardığı poposuda gayet güzel. Haberin devamında daha çok fotoğraf ve konser öncesi görüntüleri var.
Ama burası

::Tek kelimeyle Hillary Duff ‘ın poposuna hayran kaldım! Genelde daha dolgun hatlı kızları tercih etsemde, nedense mini eteği yırtacak gibi duran Hillary Duff ‘ın ufak poposu beni cezbetti.
Ben bu gidişle bi kaç kişiyi cezbedicem de nese azımı bozmiym!.
tabe benim bildiğim hilary böel insanlarla muhattap bile olmazzz aynı benim gibii.