Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Hilimn fotosuna Saçma bi yorum!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar uyuz oldum yha cidden.Gece gece kontak ettiler beni.Okuduklarımı görnde sizde sinir oLcanız.

MTV Latin Amerika Ödülleri 2007 ödüllerini bilioruz.Hani Hiilm süpermini yeşl-siyah bi elbise giymişti.Bu azmıs bir bayımızın o günkü fotolara yorumudur.MaD

Bura bi derece...::

Wow, Hillary Duff ‘a bakarmısınız? En son gördüğümde ufacık bir kızdı. Şimdi ise Hillary Duff seksi seksi mini etekleri giyen bir bayan olmuş. MTV Latin Amerika Ödülleri gecesinde çekilen konser görüntülerine bakarsanız Hillary Duff ‘ın çok seksi bacakları olduğunu görebilirsiniz. Aslına bakarsanız yeşil mini eteğinin ortaya çıkardığı poposuda gayet güzel. Haberin devamında daha çok fotoğraf ve konser öncesi görüntüleri var.

Ama burası ŞaşırMaD::
Tek kelimeyle Hillary Duff ‘ın poposuna hayran kaldım! Genelde daha dolgun hatlı kızları tercih etsemde, nedense mini eteği yırtacak gibi duran Hillary Duff ‘ın ufak poposu beni cezbetti.

Ben bu gidişle bi kaç kişiyi cezbedicem de nese azımı bozmiym!.
oha! trbieszlik son safha böyk!
yuhh yuhh şunlara bak yaa döverim onları onlar burda olsaydı elime alsaydım onları
yuh yani bizde boyle konusmalar hic hos karsilanmaz
ama amerika bu onlara normal gelio tabi...
yuh be azgın dana MaD
He walla iii dedin.Kudurmuş bu akıllı.Hilmin poposundan sanane anlamıorum ki nei amaçlıo Şaşır Bu arada bunu yapan bir Türk. Bu daha bi uyuz! MaD
kro nolcak!!!!!sinir oldum yaaa!!!
ben hilary yerinde olsam adama dava açardım yha sen kimsin be azgın şey aptal allhın terbiyesizi kendi popona baksana sen sanane hilarynin poposundan salak töbe töbe ağzımı bozdurdu harbi benide kontrak etti öküz yhaMaDMaD
terbiyesizler yaa...sinirlendim valla....
Ama zaten bence hill bu yorumu pek takmaz...Sırıt2tabe benim bildiğim hilary böel insanlarla muhattap bile olmazzz aynı benim gibii.Sırıt2=)
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL