Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Msn'de gelen bunu 10 kişiye gönder,göndermezsen çarpıl gibi şeylere inanır mısınız ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Msn'de gelen bunu 10 kişiye gönder,göndermezsen çarpıl gibi şeylere inanır mısınız ?

* Evet kesinlikle inanırım ve gönderirim
* Hayır ben öyle saçma şeylere inanmam
* Bazen gönderirim,bazen göndermem
* Bana öyle şeyler gelmez
ya hep yolluyorlar sinir oluyorum yok efenim ben ölüyüm bunu 15 kişiye yollamazsın gece beni yatağında bulursun yollamadım bişe oldumuu? hayır olmadı inanmam tabikide
bnde sinr oluom öle şelere uyduruk uyduruk şeler
allah rıcası için fln olunca gönderiyom ben
inanmam öle abudik gubudik şelere Sırıt
ben yapmam, her böyle denen şeyleri ve allah rızası için denen şeyleri yaparsak ooo mesela allah rızası için şu bankayı soy deseler yapacakmısın Sırıt boşverin gitsin ama hani önemli birşeyse gerçekten dinimizle ilgili filan o zaman yaparım ama boştan bir konuysa direk çöpe atarım sizde öle yapınSırıt Göz Kırp
Hayır ben öyle saçma şeylere inanmam

inanmak çok saçma yha böle şelere inanmam üstüne bana bu mesajı yollayanlar daa sora yolladıkları için pişman olurlar
bende göndermem sürekli gelio we sinir oluorm
bnde inanmam boş boş duran insanlar uğraşır bunlarla bn hayatta göndermem allh rızası lafınada sinir oluyorum göndermezsem ölümü gör fln bu ne ki yaaGöz Kırp
bazen ama saçma olduğunu bile bile heheheSırıt:D
Sayfa: 1 2
Referans URL