Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Resimler ???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
resimler bölümünde Hilary resimleri içine resim koymak yerine yorum yazıolar o bölüme bide yorumlar konusu açılsa forumun daha düzenli olucağınıa inanıyorm =)
Ama o zmn hangi resime yorum yazıldığını nasıl anlicas kii?blink
evet oda var bnce yorumda yazılsın
alıntı yaparsın yada üyenin adını yazarsın yada herkese çok güzel resimler yazmak yerine oraya yazılır.
Bencede doğru ne kadar yazmayın densede yeni üyeler felan yazıyor mntıklı bişiSırıt
resimlere yorum yazanlar genelde yeni üyeler oluyor öyle bir baslık oluşsa bile yeni üye olan birisi gene hilary resimlerine yorum yazar. bu yüzden pek bir fark olmaz .

hilary resimleri konusuna yorum yazabilirsiniz. uygun görülmeyen veya tartısma çıkartan mesajlar silinir...
haklı olabilirsin bu yüzden zaten konunun sayfaları artıo.. KopSırıtKop

miley_hilary

Bence eski hali iyi ya kalsın bence.
bence de fikir mantıklı..Teşekkür
bence uyarı alsınlar Sırıt yani tehdit misali... farkındayım başa çıkmak zor olcak ama uyarı almak iyi olur sanki..yani bir daha yaparsan banlanırsın gibi..farkındayım zor bir şey ama biri görürse diğeri ondan etkilenir belki azalma olur...yeni üyeler nasıl haberdar olacak peki ?? onunda çözümü ise Sırıt bu kuralı yöneticiler adminler imzalarına yazabilirler Sırıt Sırıt yani resimler bölümündeyim 60 sayfaysa 30 sayfası hilary seni seviyorum gibi yorumlar Sırıt walla ben sinir oldum Sırıt yönetimde biraz şiddetin zararı olmaz sanki Sırıt
Sayfa: 1 2
Referans URL