Hilary Duff | İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Hilary geliyor !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi hilary türkiyeye gelicek ben tarihini bilmiodum aranızda bilmeyenler olabilir.hilary 2009 yılının mayıs-haziran 2. dignity turu için türkiyeye gelecekmiş.

ve tabiki istanbula göremiycemm ÜzülÜzül
eğer istanbulaysa bende göremicemm yaa ÜzülÜzülÜzül
İsterse Ağrı'da olsun...SırıtSırıtSırıt
hiç kimse tutamaz beni
Yaa niye 2009 keşke 2010 yada 2011 olsa yaÜzülO zmn ankarada olrdum ordan da hemen ist.ye giderdmAğla
oo süper Sırıt
giderim inşallah Handsome
Ya İST ye gelmesinn.Gelirse gidememmömmmmmmmmmmmmm.Of bn göremiceksem gelmesin daa iyi yaaaaa...bananeeeeeeeeeAğlaÜzülŞaşıricon_cry

Hil_Şule_Dan Yazan:
Ya İST ye gelmesinn.Gelirse gidememmömmmmmmmmmmmmm.Of bn göremiceksem gelmesin daa iyi yaaaaa...bananeeeeeeeeeAğlaÜzülŞaşıricon_cry

evet türkiyeye gelcekse ve ben göremicemsem çokk üzülürümmAğla yaa ama belki ankara istanbul ve izmire gelirŞaşır çok güzel olurdu öyle olsaydı
Üzül

_İdiL_ Yazan:

Hil_Şule_Dan Yazan:

evet türkiyeye gelcekse ve ben göremicemsem çokk üzülürümmAğla yaa ama belki ankara istanbul ve izmire gelirŞaşır çok güzel olurdu öyle olsaydı
Üzül

ii olur keşke İzmire gelse...Ağla

Keşke ama belki gelir çünkü:anladığım kadarıyla türkiyede ''nerelere'' gelceği belli değilmişGöz Kırp
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL