Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: palyaço...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yhha ben de bi film izledim ve çok korkuom böle nası desem saçma olanlarından deilde korkutucu olanlarından hem korkuom hemde tiksiniorumÜzül
ayy ben tırsarım fazla korkmam ama böyle kulaklarına kadar ağızları var gibi boyarlar ya sinir olurum=D
pelon sağol paylaşım için film aklıma gelince tüğlerim diken diken oldu 25 yaşındayım çok eskiden seyretmiştim o filmi hala bi palyaço görsem o film aklıma gelir...... iki arkadaş kaldırımda oturmuş bi hikaye kitabından palyaçonun sırrını çözmeye çalışırlarken birden resim canlanıyo ve palyaçoyla ölüm kalım savaşı vermeye devam ediyolar sonunu hatırlamıyorum ama PALYAÇOLARI [color=#000]sevmiyorum [/color]
ben palyaçolardan nefret ederim hiç sewmem küçüklüğümden beri gıcık giderim.bir filmdede bayaağı tırsmıştım hatta.
Bende nefrt ederm.. Moralimi çk bozarlardı küçükken..
bende palyaçoları sevmem xD

özlem Yazan:
Aaa bunu yeni duydum bak yhaw napcak palyaço yemez ki sizi ..... Sırıt

nie ya Şaşır
paylaço napcakkiŞaşır

Bende tırsarım o ne öyle koca yaak mayak parçalar!!!!!
yha bi kere reklama grio ama carrefour'da doğum günümü kutluyoduk 5 yaşındaydım 2 palyaço geldi boyları da uzundu korkunç gözüküolardı biri geldi bna makas attı o gün bugündür nefret eder korkarım
ya bende korkarım o şeylerden
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL