Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Neden Böyle Oluyor Acaba
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
1.bn bazen bi konuya mesaj atıyorum.attığım zaman o konunun birinci sayfasına gidiyo.sonra tekrar sizden gelenler bölümüne gidiyorum.o konuda mesaj attığım yazıyo.ama konuya baktığımda mesajım yok.neden böyle oluyor acaba

2.teşekkür et butonuna basıyorum.yükleniyor diyo sonra da donuyo.saatlerce beklesem de teşekkür edemiyorum.arkadaşlarımın emekleri karşılıksız kalıyo.neden böyle oluyor acaba

ltfn yardım edinMaDÜzülMadd
Evet ya 1. banada oluyoo Şaşır
tsk   butonu    kasıyo        örnek    şimdi ben sana  şuan tsk edemiyorum peri tsk ettiği için Sırıt2 diğerlerinde kasar ve sana  tsk   etmekte zorlanır  :Sırıt2
bn bsmıoyorumSırıt Teşekkür yazıyorum çkıo zatn
banada öle oluyo bazen ama mesajın ve teşşekürün gidiyo
1.yorum yazdığında ilk sayfaya giderse foruma geri dönüp tekrar o konuya gir o zaman mesajın gönderilmiş oluyo
2.sen tşk et tuşuna bastığında teşekkür edilmiş oluyo orda yükleniyor yazsa bile
cevap için çok saol -hilary-
ee.1 .  banada oluodu...saolun
1. banada oluo
gönderilmiş mesajın gönderilmiş yazıp gözükmemesi Şaşır 1. sorununu güzel anlatırsan sevinirim
(bunun nedeni sayfanın tamamen yüklenmesini beklemeden işlem yapmak istemeniz olmasın ? )

teşekkür et butonu için de beklemenize gerek yok. siz bir kere tıklayın çıkın içiniz rahat olsun =)
sorun çözüldü sanırım cnm Sırıt
Sayfa: 1 2
Referans URL