Hilary Duff | İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Hilary'den Miley'e destek..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Geçtiğimiz günlerde Vanity Fair adlı dergiye verdiği pozlarla olay olan genç sanatçı Miley Cyrus'a HiLary Duff'tan destek geldi..Hil:"Onu suçlamayın.."
People Magazin servisine göre,Hilary Duff Miley Cyrus'ı suçlamamış ayrıca genç yaşta bu kadar ünlü olmak ve insanlar tarafından tanınmamın zor olduğunu belirtmiş..
H:İnsanlar her zaman sizi birşeyler yapmaya zorlarlar...Bilirsin işte,yapmak istiyorsan yaparsın,bu senin seçimin..Ben onun yerinde olsam bunu yapmayı seçmezdim ama yinede bu onun kararı..Saygı duyarım ve hiçbir şekilde onu suçlamam..Ayrıca magazin servisinin araştırmalarına göre bu fotoğrafları çeken sanatçı,Annie Leibovitz,doğal güzellik teması için çektiğini söylemiş.Makyajsız,ve hiçbirşekilde bilgisayar ortamından yararlanmayarak çekilmek istenen bu fotoğraflar sonradan basın ve birçok insanın saptırmasına uğrayıp "Çıplak Poz" adını almış..Annie Leibovitz: Daha öncede belirttiğim gibi resimler tamamen Doğallık teması üzerinde çekilmek istenmiştir..Çekimler sırasında Cyrus'un tüm ailesi yanında olmuştur ve çekim bitiminde herkes fotoğraflardan çok memnun kalmıştır..Ama çoğu insanların çarpıtmaları yüzünden Miley'de etkileri altında kalıp resimlerden pişman olduğunu ve herkesten özür dilediğin söylemiştir..

Not:Hepsi kendi çevirimdir..

bigi için saol.Çok gsl çevirmişsin.Aferim bak bzm Hilimz öle pozlar vermez işteee.SırıtAşkumu çk seviom bn ya iike bölesin Hilary...
edd doru hiL imin dedikLerine katıLıorum...bide "Ben onun yerinde olsam bunu yapmayı seçmezdim" demesi coq hosuma qitti
ayrıca resimLerde abartıLdıı kadar da cıpLakLı yoqdu ama o resimLer cekiLmeseydi daha ii oLurdu...
cevirin icinde saoL naz
Hemde Miley daha küçük.Hilary'nin onun için bn öle pozlar vermezdim ama bu onun seçimi şeklindeki sözleri çok hoşuma gittiSırıtSırıt
Naz sen bu işi biliyosun helal olsun Sırıt
Bu arada Hilaryyide bi tebrik etmek lazım herkes köstek olurken o destek olmuş

princes*fairy*hil Yazan:
Hemde Miley daha küçük.Hilary'nin onun için bn öle pozlar vermezdim ama bu onun seçimi şeklindeki sözleri çok hoşuma gittiSırıtSırıt

işte hilli bunun için sewiyorm nazcım ellerine salık
hilary'nin sözleri çooook gzl ve miley'e destek vermesi çok hoşuma gitti.paylaşım için Teşekkür...
Teşekkür ama hil demişki Hil_Şule _Dan doğallık üzerine çekilmiş demiş Göz Kırp
pozları çokta açık diil ama yinede 16 yaşında birisine göre yani açık sayılır böle bi olaydan hilarynin destek vermesi çok hoş
Sayfa: 1 2 3
Referans URL