Hilary Duff , İlk Ve Tek Türkiye Fan'ı

Tam Versiyon: Dizide Tanıştılar, Evleniyorlar...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Fırtına dizisinde tanışan Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu, çok yakında evleniyor.

Son dönemde evlenen ünlüler arasına dizilerden tanıdığımız iki oyuncu da katılıyor.Televizyongazetesi'nin haberine göre Fırtına dizisinde tanışan Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu, çok yakında dünyaevine girmeye hazırlanıyorlar.Geçen sene Kanal D'de yayınlanan 'Fırtına' dizisinde tanışan ve dizinin bitmesine bir kaç ay kala ilişkileri başlayan Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım, bu aşkı evliliğe taşıyacaklar. Şu anda Kanal D'de yayınlanan Asi dizisinde oynayan Murat Yıldırım, Hülya Avşar'ın kızını oynadığı 'Kadın İsterse' dizisinden de tanınan Burçin Terzioğlu ile 20 Haziran'da dünyaevine girecek.

çok yakışıyolardı birbirlerine

miley_hilary

evet çok yakışıyorlar böylece tuba ve murat birlikte haberide yalanlanmış oluyo herkeze söylüyrum tubayla çıkmıya bakın bu tubadan güzel olmasın güzel kıla evleniyooo!!!tubayı rahat bırakın(paylasım için saol canım
o dizi bisim köyde çekildi o zamnda çok yakınlardı
;9
bn bilmiyorum o diziyii
çok yakışıyolardı zaten dizide de ohh iyi oldu Sırıt2:)[kusurma baqmaın bnde bilmiom ne dediğimi Sırıt2
aaAYYyy çoqq SevinDim..çOqq şiRinleRR..Sırıt2
çok yakışıoLar Göz Kırp
anaa ben o karıyı gördüm trbazondan istanbula giderken(o zmn fırtana çekimi için trabzona gidiodu) uçaga girerken tamda yanımdaydıSırıther neyse hayırlı olsun gerçekten birbirine yakışıyler
evet yakışıolar inş.mutlu olurlar
Sayfa: 1 2
Referans URL