Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
güzel sözler
Yazar Mesaj
djcaptain
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Grup: Kayıtlı Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 7
güzel sözler

Gülmek için mutluluğu beklersen, tebessüm bile edemeden ölürsün…

İyiliği yalnız iyiler anlar, kötülüğü herkes!

Dertlerini gözyaşlarıyla boğmak isteyenlere dertlerin yüzme bildiğini söyleyin…

En iğrenç yalan gözyaşı biçimine girendir.

Gerçek sevgi; iyilik görünce artmayan, kötülük görünce azalmayandır.

Yaşamdan yakınanlar ondan olmayacak şeyler isteyenlerdir.

Hiçbir yara kurcalamakla iyileşmez.

Aşk dünyanın en tatlı mutluluğu ve en derin acısından ibarettir.

Gülümseme parasızdır ama kimi zaman servet kazandırır.

Dost yumruğu acıdır.

Dostluk gündüz görünmez. O ateşböceği gibi yalnız geceleyin parlar!!

Çocuklar donmamış beton gibidir. Üzerine ne düşerse iz yapar.

Dünya bir sahnedir.Herkes rolunu oynadıktan sonra gider..

Kalp ne ile dolu ise, dudaklardan o dökülür.

Seni seveni görmeyecek kadar körsen, seni seven seni sevdiğini söyleyemeyecek kadar gururludur..

Gözyaşları ızdırabın sessiz sözleridir..

Dostluk iki vücutta yaşayan bir ruh, iki ruhta yaşayan bir vücuttur.

Dostlar ırmak gibidir.Kiminin suyu az, kimin çok…
Kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya…

İnanmamak, ahirete değil; cennete girmeye manidir…

Hayatında ilk kez karşılıksız birşeyini verdi; son nefesini…

İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz.

Her nefeste eyledik yüzbin günah, bir günaha etmedik hiçbir gün Ahhh..

Başkalarının bahtiyarlığına imrenme çok kimse var ki senin hayatına gıpta ediyor..

Vicdanı tertemizdi zira onu hiç kullanmamıştı..

Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür, ama onları unutmak büyük bir aptallıktır..

Vicdanım sızlıyor, acaba yemek vakti mi geldi?

Dilini kana bulama….Sus da öldür beni n’olur!

İnsanlar çabuk yükselenlere değer verirler; hiçbir şey toz ve tüy kadar çabuk yükselmez.

Ölüler yoklukları ile değil onlarla aramızda söylenmeden kalan sözler yüzünden keder verirler.

Ulaşılmazlar aslında öylesine güzeldir ki işte budur isteği tutku yapan!!

Sükut eden adamın endişesi azdır. Çünkü, insan dilinin altında gizlidir…

Yanında sesli düşünebildiğiniz insan dostunuzdur….

Herkes yanlış yapar, ancak ahmaklar yanlışlarında direnirler…

Ben bilmediğimi bildiğim için, insanlardan akıllıyım. (Sokrates)

Güzel konuşmak için tek bir yol vardır; dinlemeyi öğrenmek

13-04-2008 11:01:06 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
djcaptain
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

RE: güzel sözler

Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel olduğu için değil seni gördüğünde utansın diye.

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.Mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.

Akşamı son bulan ufuklarda..güneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime söylüyorum..."SENİ SEVİYORUM"

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı öğretir unutmayı ASLA

Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya değer...

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun...

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri çevrilmesi önemli değil önemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...

Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız...

Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm...

13-04-2008 12:13:15 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
djcaptain
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...

¦ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

¦ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun...

¦ Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

¦ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

¦ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.

¦ Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

¦ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

¦ Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.

¦ Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın...

¦ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

¦ Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

¦ Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

¦ Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi

13-04-2008 12:15:21 PM
mavis-hilary
Mesajcı Üye
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 13
Cvp: güzel sözler

saol..

ÖzLe[M]iLeY <3
04-06-2008 22:12:57 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
MeRve_Hill
Mesajcı Üye
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 21

Sağol =)

[ ViVién EiLeen <3 ]

Hilary Duff
<3

ıl.lıl.lı.ıl.lıl.lı music is my ℓife ıl.lıl.lı.ıl.lıl.lı

[ mRv ]
11-07-2008 04:09:32 AM
Ece_Naz
Mesajcı Üye
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 2

saol ...

14-07-2008 16:00:17 PM
kagura
Üye
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 1

p.için saoL..

15-07-2008 22:45:36 PM
deli
Üye
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 1

paylaşım için saolSırıt

Bu KeZ aNlAdIm KuRu DaLlArDaN yApMa BiR kÖpRüDeN gEçİyOrUm........
24-07-2008 16:14:26 PM
hilary_betül
Mesajcı Üye
*
Kayıtlı Üye

Karma Puanı: 16

teşkrler p..için

03-08-2008 17:33:37 PM
Busra x]
~ SaRP ~
Moderatör

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 10
Cvp: güzel sözler

Genel Sohbet'e Taşındı.. Göz Kırp

[ - Busra - ]

27-08-2008 21:03:53 PM
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:
Arsiv-Tr

Hilary Duff,Hilary,Resimleri,İmzaları,Avatarları,Avril Lavigne,Emo,Gothic, Mp3,Download,Greta,Fan Sitesi,Öss,Öss 2. Yerleştirme, Sxe injected 6.3,Sxe 6.4,indir

İletişim | HilaryClub | En Üste Dön | Konulara Dön | Arşiv | RSS

Hilary Duff Hilary Duff Hilary Hilary Duff 0 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 @ntijen 21 22 23 24 25 Tüm Forum Tüm KOnuLar Son 300 üye
MyBB Tema- MyBB Videolu Dersler - Google Chrome indir Avril - Avril Lavigne