Arkdaşlar son zamanlarda imza çılgınlığınız bizi çılgına çevirdi Wallpaperları imza niyetine kullanan arkadaşlarımız var.. Birden fazla imza kullanan kişiler var.. Bunlar ulaşmak istediğiniz sayfanın geç açılmasına sebep oluyor, forum sayfasının kaymasına sebep oluyor vs vs Bundan sonra şu iki kurala uymayanların imzaları tarafımızdan silinecek yerine şu not bırakılacaktır 'İmza kurallarına uymadığınız için imzanız silinmiştir..' Yok efendim ben bilmiyordum vs vs bahaneler kabul etmiyoruz.. 1- İmzanız 600x150 (Genişlik x Yükseklik) boyutlarını aşmamalı (Wallpaperları imza niyetine kullanmayın demek oluyor bu) 2- Birden fazla imza kullanmamalısınız..
SeNi BeN kİmSeYe VeRmEm SeNi ElE yAr EtMeM !!!!. !____S E Ç O ____! ---- YalnıZ-_- PrenS---
mesela sen imzanı küçültürsen güzel olur yoksa silincek
Çıldırın!Çıldırın!CİMBOM İçin Çıldırın!
oldu şimdi hepinizin imzasını söylerim uygun veya deil die ilkokul öğretmenleri olurya hani çocuklar resim çizerler her dk başı gelir sorarlar 'nasıl oldu ööğyetmeniim' die.. kendimi bi an öyle hissettim
ne ayak ş lerin sayısı 3 ü geçmicek ingilizce dısı karakter olmamıs bence
♥ღ♥...♥ღ♥ Suskunluğum asaletimdendir .Her lafa verecek cevabım var. Ama bir söze bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye ! Zorluklar, basarinin degerini artiran süslerdir. ♥ღ♥...♥ღ♥
tmm yha nıe snrlenıon kı kçlttuk işte
yahu oradaki örnek imza boyutunda mı imzan yoo deil neyse silinir birazdan
İmza için BÜŞKO^ma çok teşekkürler
Arkdaşlar Killerpilze ye oy verirmisiniz