Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (4): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] En Son »
War Inc. fragman
Yazar Mesaj
Céyda-*
ßLacKяαŁίce*
Moderatör

Grup: Moderatör
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 15
Cvp: RE: War Inc. fragman

ozkanozturk Yazan:
arkadaşlar afedersiniz ama hil burda or.s.p. rolü mü oynuyo çünkü bu fragmanı her izlediğimde aynı şeyi çıkarıyorum....ve üzülüyorum tabikiÜzül

saçma sapan konusma arkdslar bz hılı kuçuk yaslarda masum kız rolunde gorduğumuz ıçın bı alıskanlık var ama bu fılmde senn benzetmen tamamen ınsan dısı . orda rol yapıyo bu bı sanat bunu ayırt edemıycek kadar gerıysen sole senı cıddıye almayalım hıll artk bellı bı yasa geldı. ve oyuncu olmak her zaman masum ıyı kalplı kız rolu oynucak anlamına gelmıyo!!!!!!

bıseylerı kabullenelım hıll artık buyudu !!!!

değısen hıll dııl rollerı ve bu çok doğal Göz Kırp

27-03-2008 19:44:50 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
şeyma3216
Tecrübeli Üye
*
Kayıtlı Üye

Grup: Kayıtlı Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 13
Cvp: RE: War Inc. fragman

Madd:madd:

__ceyda__hilary__ Yazan:

ozkanozturk Yazan:
arkadaşlar afedersiniz ama hil burda or.s.p. rolü mü oynuyo çünkü bu fragmanı her izlediğimde aynı şeyi çıkarıyorum....ve üzülüyorum tabikiÜzül

saçma sapan konusma arkdslar bz hılı kuçuk yaslarda masum kız rolunde gorduğumuz ıçın bı alıskanlık var ama bu fılmde senn benzetmen tamamen ınsan dısı . orda rol yapıyo bu bı sanat bunu ayırt edemıycek kadar gerıysen sole senı cıddıye almayalım hıll artk bellı bı yasa geldı. ve oyuncu olmak her zaman masum ıyı kalplı kız rolu oynucak anlamına gelmıyo!!!!!!

bıseylerı kabullenelım hıll artık buyudu !!!!

fragman için ayrica Teşekkür saygilarimla.......

değısen hıll dııl rollerı ve bu çok doğal Göz Kırp

kelimesi kelimesine katiliyorumm...bi fragman gordunuz die hille asla o......u diemessinizz..ya o kelimeyi duuyunnca sinirlenddim yaaaMadd:madd:bu kadarida fassla bence!!!!!!!!

14-04-2008 16:12:03 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Sayfa (4): « İlk < Önceki 1 2 3 [4] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:
Arsiv-Tr

Hilary Duff,Hilary,Resimleri,İmzaları,Avatarları,Avril Lavigne,Emo,Gothic, Mp3,Download,Greta,Fan Sitesi,Öss,Öss 2. Yerleştirme, Sxe injected 6.3,Sxe 6.4,indir

İletişim | HilaryClub | En Üste Dön | Konulara Dön | Arşiv | RSS

Hilary Duff Hilary Duff Hilary Hilary Duff 0 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 @ntijen 21 22 23 24 25 Tüm Forum Tüm KOnuLar Son 300 üye
MyBB Tema- MyBB Videolu Dersler - Google Chrome indir Avril - Avril Lavigne